123456789 kelime sayılmadığı halde, ortadaki üç parmak ile yazılması oldukça zevk verici ve rahatlatıcıdır. qweasd
birde www, com, com.tr de yazma alışkanlığı kazandığımız kısaltmalardır.
selam ve naber. msn messenger sayesinde artık bu iki kelimenin yazışının otomatik hale gelmesi ve insanın kendi elini bu iki kelimeyi istemdışı yazarken seyretmesi gibi bir keyfi başka pek fazla şey veremez.
yıl 1995ti.93-94 versiyonundan beri oynadığım championship manager ın italya versiyonu çıkmıştı.ortaokula gidiyodum.oyun klasörünün içine kopyaladığım oyuna girerken yazdığım kelimeler mastürbasyon nedenimdi.
cd oyun
cd cmanita
ve cm
ve de arkasından bir ohhhh
işaret parmağı s harfinin orta parmak e harfinin onun yanındaki parmak r harfinin üstüne koyulur. işaret parmağı s tuşuna bastıktan sonra a harfinin üstündeki yerini alır orta parmakta e harfine basmanın ardından d harfinin üstüne gider r deki parmak sabit kalır sırasını bekler. ardından işaret parmağı e ye orta parmak d ye basar ve son olarak r deki parmak r ye tekrar basar.
egemen.biraz da kendi adım olması nedeniyle yazarken acayip haz aldığım kelimedir.ancak usulüne uyulursa yazımı zevklidir.başka türlü yazarsan,harfleri tek tek basıp yazarsan falan zevkli olmaz.tadı kaçar,asidi gitmiş kolaya döner.her işin bir adabı olduğu gibi bunun da bir adabı var.bu nedenle egemen yazarken tarif ettiğim usule göre yazarsınız,aynı egemen kelimesine yakışan bir asillik yapmış olursunuz.önce sol elle e tuşuna basılır.ancak basıldıktan sonra el e harfinin üstünde tutulur.sonra hemen aşağıdan,d nin iki yanındaki g tuşuna,sağ elle basarsın.sonra aynı elle e tuşuna basarsın.ama o tuşun üstünde sol elin vardı diyorsunuz di mi?olsun siz sağ elle basın.sol el birazdan işe yarayacak.heh,sağ elle e ye bastıktan sonra sağ elle m tuşuna basarsınız ve o el o tuşun üstünde kalır ve hemen ardından inanılmaz seri hareketlerle dol elle e tuşuna sonra da,m harfinin üstünde duran elle n ye basarsınız.tanrım,ne kadar zevkli,ne kadar hoş,ne kadar asil.alın size usulüne göre yazılmış bir egemen.söylemeyi unuttum bunu yaparken mümkün olduğunca seri olun.gerekirse idman yapın.sonunda hızlı yapınca değdiğini fark edecek,zevkin doruğunda gezeceksiniz.