klasik saatler 

adana çık aradan

1. klasik müzikten seçme eserin sizlerle buluşacağı programın ilk yayını bu akşam saat 20:00-22:00 arasında sizlerle. ilk yayınımızın konsepti keman olacak. itzhak perlman yorumu ile keman konçertolarından en güzel bölümler, iran'lı besteci keman virtüözü farid farjad'dan yine seçme eserler, the red violin filminin eşsiz müziklerinden seçmeler ve tabi ki de bir kaç aria sizlerle birlikte olacak.
    (zarpandit, 13.05.2008 12:56 ~ 13:07)
  2. vallahi yeni bir ses olacağına inanıyorum itüsözlük radyosunda. zaten program yaptır bana diye araya hatırlı yazarları koymayı bile mübah sayan zarpandit, palanthaser'i bunaltmış, yıldırmış ve sonunda program yapmayı başarmıştır. neticesinin güzel olacağını ummaktan öte biliyorum, hissediyorum (bunları zorla yazıyorum, yazdırtılıyorum).

bir opera sever olarak zamanla benim de çok beğendiğim eserlerin yer alacağı klasik müzik severler için ilaç gibi olacak program, adı olmamış ama çok klasik. bence klas müzik olsa imiş tam süper olurmuş, klas müz-ik=klasik. allahım scrable oynamak istiyorum.

dinleyeceğiz bu akşam ve notumuzu vereceğiz ama benim notum şimdiden on!

(bkz: bir soruya asıl cevabının on katı cevap vermek)
    (diazepam, 13.05.2008 13:10 ~ 13:12)
  3. andre rieu'dan da birşeyler çalarsa müdavimi olacağım program. çalmasa da oluruz tabii de o ayrı mesele...
    (estarabim, 13.05.2008 13:15)
  4. radyo başvuruları başladığında bir kaç yazarla birlikte "lan keşke klasik müzik programı olsa" diye hayalini kurduğumuz program budur. biz her ne kadar eski trt günlerinden kalma alışkanlıkla "pazar sabahı olsun, kahvaltıda dinleyelim" gibi saçma bir düşünce ortaya atsak da, salı 20:00 da gayet iyi bir zamanmış gibi duruyor.

zarpandit'e konsept yayınından dolayı teşekkür etmek lazım, şimdiden merakla bekliyoruz.
    (noscho, 13.05.2008 13:17)
  5. bazıları dinlenmek için dinlerken benimse çalışırken motivasyonumu arttırmak için dinlediğim program. benim durumum açısından başarılı. program bitmeden işimi bitirebilirsem ilk seçeneği de deneyeceğim.
    (chaghdash, 13.05.2008 20:02)
  6. meftunu olunacak radyo programı. klasik müzik tercihi, çölde bir vaha gibi tatlı bir sürpriz oldu sanırım çok kişi adına. en kısa zamanda vals ve opera konseptlerini de dinlemeyi arzuladığımızı belirtelim buradan zarpandit'e şımarıkça.
    (maria puder, 13.05.2008 20:21)
  7. an itibarı ile açtığım ve beni ziyadesiyle memnun eden program.yapanların ellerine emeklerine sağlık.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 13.05.2008 20:25)
  8. farid farjadla gözlerimin yaşarmasına neden olan programdır. çok güzel bir seçim olmuş klasik müzik. bundan böyle sıkı takipçisiyim.
    (leblebi, 13.05.2008 20:30)
  9. pek güzel, pek yeni, pek şık program.*

konsantre olmaya da yarıyor, kafa dinlemeye de. kaybettiğini bulmaya da yarıyor, bulduğunu kaybeymeye de.
    iki saatlik bu ziyafet her eve lazım.
    (thecrimson, 13.05.2008 21:07)
  10. ilk programı indiana jones filmiyle kesişmiş olduğundan kaçırıyor olduğum program. vuslat haftaya artık...
    (estarabim, 13.05.2008 21:15)
  11. günün yorgunluğunu atabilmek için süper bir fırsat yakalıyoruz artık salı geceleri. yapmanız gerekenler:
    -1 kadeh kırmızı şarap (isteyene beyaz)
    -loş ışık
    -ve zarpandit'in güzel ellerine kendinizi teslim etmek.

sonuç; gevşemiş ve sıkıntılardan arınmış bir beden.
    (jassmine, 13.05.2008 21:22)
  12. beğendiğim sözlük radyo programıdır. devamını bekliyoruz.
    (bugun burda cumartesi, 13.05.2008 23:18)
  13. ilk yayınını kaçırdığım için çok üzüldüğüm program.
    radyoda klasik müzik fikri piyanoya heves eden bu garibi çok heyecanlandırdı. * haftayaki programı dört gözle bekliyorum.
    (çılgın orman meyvesi, 13.05.2008 23:27 ~ 23:27)
  14. an itibariyle anadolu'dan görünüm programının jenerik müziği olan köçekçe'yi çalan yayın. koşulmalı ve dinlenmeli...
    (estarabim, 20.05.2008 20:35)
  15. ondan, bundan ve biraz da şundan konseptli bu akşamki yayını ile gecikmeli de olsa yayında.

köçekçe için maria puder'e sonsuz teşekkürler.
    (zarpandit, 20.05.2008 20:40)
  16. swatch, seiko, nacar, citizen...
    (divine spleen, 20.05.2008 20:46)
  17. artık olmayan saatlerdir.

resmi bir açıklama olmamasına rağmen tahminen yayından kaldırılmış programdır.

edit: yayından kaldırılmamış, sadece şahsi sebeplerden ötürü ara verilmiş, en kısa zamanda gelecekmiş.
    (tariktuna, 01.07.2008 20:24 ~ 02.07.2008 09:03)