|
|
- az zamanda çok fazla şeyler başardığım dr lecter, klasik müziğin getirdiği duyarlıkla doğaüstü mizah yeteneğini bir potada erirtirken, aynı zamanda duygulu bir insandır, örneğin kurbanlarına her zaman neşe ve güzellikle yaklaşır.
sevmek kelimesinin az geldiği kurgu ikizim olmasının yanı sıra, burayı şenlendireceğine ve "peace man" naralarıyla beni de şahlandıracağına kesin gözüyle baktığım kişidir. o benim işlemeli havlum, ben de onun kadife terlikleri olacağım. bu konuda bmw m6 üzerine iskoç aksanıyla and içerim.(iao, 22.01.2007 23:39 ~ 23:44)
- klasik müziğin kendi bünyesi üzerinde oluşturduğu sadomazoizmden ötü, gece yarısında bir yadan "yaprak saracağım" bir yandan da sivrinin tekine yemek tarifi vereceğim derken tek bacağını yemiş, jaws.
şu aralar asabı tavan yapınca, "peace" felsefesinden uzaklaşıp, kırarım boynuzunu iblis diye masalarda, köşelerde oturmuş insanlara dalmakta.(venom, 22.01.2007 23:52)
- sırf the knife'ı bana dinlettiği için bile bağrıma basmam gerekiyor bu şahsiyeti. zaten başka ortak noktamız yok sanırım.
sanar mıyım?
eğer "bu şarkı/albüm/film/adam/kadın/araba/elektrikli yumurta pişirici (ve nicesi) güzel" diyorsa öyledir, o derece farklılıklarımız mevcut. burçsal çaprazlamasından kurulan hayallerden, sivri topuklu ile binilen kaykay ile giyilen çizgili tişört bile aynı. erkek ka ya da. * bana kalbinden bile temiz bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim, sıradaki parça "what else is there"i sana armağan ediyorum. "peace man" yaz 7733'e gönder, clive senin olsun.
- yazıldığı gibi okunmayan, bize ingiliz kültüründen geçmiş bir atasözüdür bu. "klasik müzik dinleyen doktor, lektır."
bir düşünelim hele. klasik müzik dinleyen doktor, hastahanenin o koşusturmacasında, debdebesinde hastalarına olması gerektiği gibi bakabilir mi? tabi ki hayır. olmaması gereken bir rehavete kapılır. lek kelimesi ise eski türkçe'de "işe yaramaz, gereksiz" anlamına gelir. bu atasözü nesilden nesile geçerken ise bir harf kayması sonucu "lektir" yerine "lektır"a dönüşmüştür. ve sonuçta günümüzde bile hala uygulanan bir atasözü çıkmıştır ortaya. şu anda iş üstünde klasik müzik dinleyen bir doktor bile bulamayışın sebebi, işte bu atasözüdür.
|