belki ilginizi çeker
  1. · gadacım
  2. · sanal sosyo fobi
  3. · sözlükteki merzifonlular
  4. · yaran duyurular
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınmayacak nickler
  6. · aşk mı seks mi sorusuna verilen sıradışı cevaplar
  7. · kıyamet alametleri
  8. · ikizler burcu kadını yay burcu erkeği ilişkisi
  9. · vermeyen kızı küçümseyip verenin götünü kaldırmak
  10. · yaran diyaloglar
gündem
  1. · thierry henry
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · yılmaz özdil
  7. · insanın içini bir anda acıtan sözler
  8. · iktisat
  9. · kill bill

kizilotesi  

1. tercüman olacak kendisi büyüyünce.
    (merhemsiz kel, 09.03.2009 23:56)
  2. vapurdan lastiğe basıp atlamamam izin vermeyecek kadar beni koruyan, kollayan, düşünen biricik dost.

lan dedim, hayatımıza biraz heyecan katalım dedim dinlemedi. eff, sıkıcı insan.

dost dediğin
    dostun yüreğinden geçeni bilmeli
    dost dediğin
    dostunu karşılıksız sevmeli
    dost dediğin
    verecekse almadan vermeli
    dost dediğin
    yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli
    dost dediğin
    kara toprak gibi sadık kalabilmeli
    dost dediğin
    sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli

işte öyle bir dost bu kizilkafa. *
    (depressive polyanna, 18.04.2009 17:18)
  3. sevilir ki bu.

artık bana '' depresif kalk lan ders var diyemeyecek. ben de ona '' ben derse gitmicem ki'' diyemeyeceğim.

'' gel lan buraya seveceğim'' de diyemeyecek. ben de sektire sektire yanına gidemeyeceğim. özledim lan.

ağla şimdi.*
    (depressive polyanna, 12.05.2009 10:57 ~ 11:03)
  4. epica şarkılarını ararken rast geldim ona.* tuttum başka şarkılarını da önerdim, link verdim. mesajda da "simone yengen olur ona göre" dedim. "zaten işim olmaz" demesin mi? o an yıkıldım resmen! * şarkıların albümünü bulup rapidden teker teker de denedim çalışıyorlarmı diye. lam keşke "mesengerden gönderiyim" deseydim. * artı rapidlerde çalışıyor olmadı bu şimdi.
    (bialem, 28.05.2009 14:52)
  5. sanal sosyo fobi sahibi yazarmış kendisi. kendi dedi valla*
    (janny, 31.05.2009 20:46)
  6. ayak parmaklarını çok saçma ve işlevsiz bulan, ve her ayak görüşünde bunu dile getiren yazar. ilginç bi insan kendisi, evet. *
    (depressive polyanna, 29.06.2009 23:52)
  7. merzifon ortak parantezinde cümleye başlayıp, parantezin içini; fenerbahçe ile, insanla, geceyle, yaşamla doldurduğum sempatik kişilik. o değil de burnuma çörek koktu. biraz peynir, taze çay. üffff
    (usul, 31.07.2009 02:57)
  8. yakında küçük kızılötesi adıyla arabesk bir albüm çıkaracak yazarkadaş. albümün çıkış şarkısı kişisel kıyamet, ümit besen'in klasiklerinden avareyim'i yeniden yorumlayan bu arkadaş bir nevi nuri alço'ya bağlamış nevi'den dışarı çıkmamaktadır. çıkarsa vahşi ortamından kaçan vahşi yaratıklara dönüşmekte ve istiklal ormanlarında daldan dala atlamaktadır. sırf bu örümcek ve maymun ekolüne öykünmesi yüzünden kendisine atlakadını layık görüyorum, "atlak, hoplamaz atlar."
    (yenibena, 31.07.2009 13:23 ~ 13:32)
  9. uzundur hicrimden gara geceler
    bilmirem men gidim hara geceler
    vuruptur gelbime yara geceler

ayrılık, ayrılık aman ayrılık
    herbir dertten olar yaman ayrılık *

cv doldurma aşkı ile kavrulduğundan istanbul'da tek başına kalan yazar, nam-ı diğer kronik stajyer.

istanbul, nevi'de gün batımı, cihangir akşamları, sokakta dondurma yiyen amcalar, istiklal'daki mağazaların kepenkleri... ahh kedi kadınım. öhömm. toparlayalım. özledim!
    (depressive polyanna, 21.08.2009 17:49 ~ 17:51)
  10. ilk başta 'nee kendi işini yapmıyorsun da benim işimi mi yapıyorsun' diye bana çemkidi, sonra 'yeeea bu msn çalışmıyor' diye msn'e çemkirdi ve ardından da 'yeeea internetim gittiiii' diye vodafonea çekmirdi. tam allahım bu ne lan hep çemkiriyor diye düşünürkene aslında içinde uysal cici bir insan olduğunu fark ettim. iyi de etmişim. nice to meet youdiyerek sözlerimi bitiriyor, çevirmen kızımızın rahatlıkla işini yapıp şifreyi kıracağından şüphem olmadığını belirtiyorum.
    (emo the unlucky polar bear, 23.09.2009 02:24)
  11. ada parkuruna soktuğum için bana sinirlenen ve atar yapan yazar. manastır bahçesinde keşif yaparken kulaklarım da az çınlamadı hani. intikamım acı olacağı için dönüşte farklı vapura binmiş. iyi yüzme bilse denize atabilirdim kendisini.
    (defanstaki son adam, 28.09.2009 10:05)
  12. çok güleryüzlü biri. nicki de bluetooth vs.den değil, saçlarından gelmekteymiş, belirtelim hemen. o y'ye de dikkat etsin, gülüyor kendisi dediğime ama vallahi gördüm ben o y'yi.*

(bkz: kahve falı)
    (charlienin dorduncu melegi, 28.09.2009 20:58)
  13. şen şakrak yazardır, candır, yenir. alkolle beraber alınmaması tavsiye edilir asdjfaşsdlfj.
    (8yaşındaysanızveaşıksanızhayatgerçektençokgüzel, 28.09.2009 21:04)
  14. (bkz: mor ve ötesi)
    (imagination of a psychopath, 28.09.2009 23:10)
  15. vodafone 3g sayesinde 15 yaş falan ileriye attı kendisini. saçlarına aklar falan düştüğünü hissediyorum. düşünsenize bilgisayar başındasınız. devamlı sağ alttan bir msn bildirim çıkıyor. kizilotesi şimdi oturum açtı. her girdiğinde bende vodafone'a sövüyorum. yazık bu kıza diyorum. çözümü söyledim ona. 3g yi okut, üflet dedim memlekette ama o sadece msn'i üfletmiş eksik yapmış işini. umarım tez zamanda 3g'sine son hızıyla tekrardan kavuşur.

tanım: gadacım.
    (öz wondrous, 03.10.2009 02:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil