|
|
- (bkz: kivi)
(dlord, 21.12.2005 01:59)
- enteresan bir yeni zelanda hayvanıdır. uçamayan kuşların en komiğidir. bir yerlerde resmini bulun bakın; hayvanın götü öyle büyük ki, jumbo jet kanatları olsa kaldırmak mümkün olmaz. adını çıkardığı sesten almıştır (kiiiiii - wiiiiiii), iğrençtir. tavuk büyüklüğündedir. bir başka önemli özelliği, yumurtasının hayvani irilikte olmasıdır. yumurtadan çıktıktan sonra fazla büyümezler, zaten büyümüş çıkarlar yumurtadan.
- ahanda resmi:
http://p.vtourist.com/...
göte bak!
- seray sever ne kadar şarkıcıysa bu hayvan da o kadar kuştur. sinirleniyorum.
- allah günah yazmasın, hipopotam götüne sinek kanadı. olmamış vallahi.
- mükkemmel bir animasyonun baş kahramanı.. inanılmaz.
http://www.youtube.com/...(kornish, 26.12.2006 14:47 ~ 14:48)
- "ne kadar saçma olursa olsun hayalin, gerçekleştirebilmen mümkün" fikrini çok güzel yansıtmış bir animasyon.
- lise hazırlıkda ingilizce dersinde ünite konumuz olduğu için bu salak hayvan hakkında bir sürü şey öğrendiğimiz gubik bi kuş
(anarion, 06.02.2007 00:27 ~ 00:27)
- nalet ornitoloji dersinin nalet finalinde çıkmış soru.allah belasını versin bu dersin
- lise bir ingilizce dersinde ıcığını cıcığını öğrendiğimiz kuş.
uçamaz ama sevimlidir bana göre.
- bitanedir..
en ideal arkadaş kategorisindendir. hem eğlenir hemde derin mevzu muhabbetleri yapabilirsiniz.
derslerde uyur, bi ara kafasını kaldırıp doğru cevabı söyler ve devam eder. hiç bir sınavın sonuna kadar kalmaz.
geceleri geç saatlere kadar uyumaz, abla sözü dinlemez.
nesli tükenen insalardandır, tarafımca kendisine sonsuz saygı duyulur, çok değer verilir, çok sevilir.
- hayaller için feda edebileceğimiz şeylerin nelerimiz olabileceğini sorgulamamı sağlayan, anlatmak için kelime dağarcığımın bulunmadığı bi animasyon yapıtı...
- şu ana kadar izlediğim en hoş kısa animasyon filmlerinden dökülen tek gözyaşının bile ne kadar büyük bir anlam taşıdığını anlatan çok hoş animasyon.
- ingilizce kivi demektir. ama genelde kiwifruit ya da kiwi fruit olarak geçer.
(cerceve, 24.02.2008 14:42 ~ 14:43)
- doğurmasına çok az kalmış bir tekir kedinin adı. helecanla bekliyoruz.
edit: an itibarı ile 3 tane doğurmuş anne kedi, bir tane de içerde bekliyor sanırım. doğanlar şu şekilde geldi; zeytin, susam, sütlaç... babaları siyam, yavrular muhteşem, ben böyle bir sevgi yumağı görmedim.
|