altıncı nesil ama gel gör ki o kadar kafa o kadar uyumlu ki dersin ki sanki sözlük açıldığından beri burada yazıyor sanki buralar onun. tiyatrocuların hepsi mi böyle yoksa benim karşıma çıkanlar mı sıcak kanlıydı bilmiyorum ama bu adamda sıcak kandan öte bir şeytan tüylenmesi söz konusu. tanıyıp sevmemek mümkün değil.
iti sözlük radyosunun en doğal dijeyi olarak nitelendirebileceğimiz kişi. bu doğallıkları arasında soundcard inputtan winamp recommended da geçmesini unutup bize klavye seslerini dinletmesini mi sayayım yoksa mikrofonunun sesini açmayı unutup öyle anonsa çıkmasını mı?
yine de dinliyoruz efenim nedendir bilmem zati ben olmasam napardı bilmiyorum.
''şşt kitapcalar yine winamp recommended a basmayı unuttun''
''hass...yine mi''
her yayında en az bi kere yaşıyoruz bu diyaloğu.ama artık öğrendi hiç yapmıyor.onun dışında kendisinin eşsiz bir hukuk bilgisi var. allah sizi inandırsın anlamadığım bütün konuları kendisine soruyorum o da cevaplarıyla aydınlatıyo sağolsun*
son olarak sözlük ahalisi en kısa zamanda kendisinin bir görselini eklicem sözlüğe gördüğünüz yerde ehee sen kitapçalarsın di miii? diye üstüne atlamanızı rica ediyorum.nolur lan yapın...
insanı eğlendirmeyi çok iyi biliyor bana kalırsa.. "düşünmeden konuşuyorum" dedi. "süper lan o zaman" diyorum kendisine. hiçbi programda bu kadar iyi eğlendiren bi yayıncı ile karşılaşmadım.
şu ana kadar itü sözlük radyosu'nda dinlediğim en güzel, en keyifli programa imza atmış olan yazar. (bkz: temaşa)
hala da dinliyorum, hatta hiç şarkı çalmasın, hep konuşsun. gülme efekti de süper oldu. *
kendisi sayemde sosyalleşmiş sözlük alemlerine dalmış yazardır.sabah 6da yapmayı planladğımız boyoz yumurta çay üçlüsünü henüz yapamadıysak da ben izmire döneyim kesin yapıcaz. ayrıca yeni sezonda vize ve finallere hazırlık tanında yeni programımzla karşınızda olucaz... siz sorucaksınız biz cevaplıycaz çok yakındaaaa...
karizmatik sesi ve etkileyici duruşuyla tüm kızları peşinden sürükleyen yazardır kendisi. konuşuruz sık sık yazsın istemem bana kaydeder sesini öyle yollar sağolsun o da kırmaz hiç. geçen sene tanışmıştık kendisiyle biranda kaynaştık pek iyi bir insan olduğundan.
bigece the hours seyredip sabahlamaya söz vermiştik aradan geçen yarım saat sonunda sevgili kitapcalardan horlama sesleri yükselmeye başlamıştı izleyemedi filmi o gece kaçırdı ama haklıydı çocukceğiz tüm gece patates kızartıp çılgınlar gibi eğlenmiştik ertesi gün erken kalkıcaktı işe gidecekti. biz izledik, ağladık filan bide. ardından hazır onu uyutmuşken evde büyüük bir parti düzenledik son ses müzik filan vardı yine de uyanmadı...
daha sonra başka birgün kordonda son paramızla aldığımız birayı içerken bana zorla şarkı söyletmişti beğenmişti de sağolsun o gece de eğlenmiştik baya müzik zevkimiz benzediğinden midir bilmem. uzunca bir süre bu böyle devam etti paramız pulumuz olmadan beraber güzel günler geçirdik. sonra baktım aralarında bir sözlük muhabbetidir gidiyor bensiz olmaz arkadaşım dedim topladım pılımı pırtımı öteki mecralardan geldim buraya. işte bu sözlüğe gelişimin sorumlusu arkadaşlardan biri de kitapcalardır.
birgün hayallerindeki o blues yapan bayan vocalle tanışmasını temenni ederek sonlandırıyorum girimi.