belki ilginizi çeker
  1. · bekareti bozulan kızın gönlünü almak
  2. · fark göremiyorum
  3. · reklam cümleleri ile konuşmak
  4. · yeni başlayanlar için hayat
  5. · tüp çokokrem
  6. · omü
  7. · hassiktir ordan dedirten reklamlar
  8. · omo
  9. · reklam
  10. · otobüs tutamaklarını peçeteyle tutan kız
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · aşk
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · erkekte ses tonu
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · uludağ sözlük
  8. · yemek tarifi saklayan kadın tipi
  9. · lisede hocayı ayakta karşılamak

kirlenmek güzeldir  

sayfa  / 2
  1. son dönem omo reklamlarının saçmalıkla hoşluk arasında gidip gelen sloganı.
    (headfucker, 11.07.2004 18:39)
  2. çetin tekindor un muhteşem ses tonuyla seslendirdiği, sevimli sayılabilecek reklamın sloganı
    (bewitchingwitch, 11.07.2004 23:12)
  3. eğer bir deterjan firmasıysan daha güzeli olamaz, ne kadar kirlilik o kadar para
    (greeen, 25.07.2004 23:58)
  4. hadi canım dedirten reklam sloganı
    (ufkabakan81, 25.07.2004 23:59)
  5. ürün pazarlamak için kullanılan deterjan sloganı
    (gozuyku, 21.08.2004 12:47)
  6. omo'nun saçma reklam sloganı. aynı mantıkla tuvalet kağıdı markaları "sıçmak güzeldir", deodorant markaları "terlemek olağanüstü bir şeydir" gibi sloganlar üretebilir.
    (lethe, 07.09.2004 13:49)
  7. (bkz: güle güle kirlen)
    (azwepsa, 05.01.2005 16:53)
  8. omo'nun gayet başarılı sloganı. ancak bu slogana uysun diye onlarca insana beyazlar giydirip bataklık gibi bir yerde futbol oynatmalarının anlamını halen çözemedim. tamam kardeşim kirlenmek güzel ama iki yıldan beri aynı sloganla aynı formatta reklam çekiyorsunuz. kalkın biraz da doğa sporu falan katın işin içine, oto tamircileri falan olsun bu millet sadece çocuklarıyla top oynayarak mı kirletiyor kıyafetlerini? film zaten anlamsız, ekranlarda durduğu sürece hepten bıktıracak.
    (aqua, 05.06.2005 02:31)
  9. annelerin kesinlikle yemediği slogan.
    (azwepsa, 25.07.2005 14:21)
  10. kesinlikle saçmalık.neresi güzeldir ki kirlenmenin.bir kere kirlenmek sadece kıyafet bazında olmayabilir,örneğin 10 gün yıkanmazsanız resmen kirlenirsiniz ve kıyafetleriniz ne kadar temiz olursa olsun vücudunuzdan ve saçınızdan yayılan pis kokuyu engelleyemez.artı böyle düşünerek insanların ortalıkta üstü başı yemek artıkları ve çamur lekeleriyle,nasolsa omo çıkarır mantığıyla dolaştığını düşünemiyorum bile.
    (bettyboop, 25.07.2005 14:46)
  11. bir baba kız diyaloğunun kızdan çıkan ,aile içi şiddet ve hatta cinayet ile sonlanabilecek son cümlesi.
    (naylon, 08.09.2005 23:54)
  12. onu annelere sormalı!kesinlikle bu sloganı bulan reklamcı annelerden bilimum sözöbekleri alıyordur!temizlik malzemeleri fişlerinin yılsonunda vergi iadesinde kullanılmaması göz önüne alınacak olursa reklamcının seveni çoktur.
    (aldiantes, 18.10.2005 18:20)
  13. yıllardır klişeleşmiş "x deterjanı hede lekelerini bir çırpıda yok ediyor,mavi küreler çamaşırın derinliklerine işleyerek cillop gibin yapıyor" tarzı reklamları güzelcene bir kenara atan,fark yaratan reklam sloganı.omonun uluslararası bir sloganı olup orijini dirt is good dur.

biraz asıl kitle olan kadınlar için yapılmamış gibi gözükse de,çocukları tema olarak alıp ana yüreklerini titretir,başarılı bir yere oturur.

il il gezer bir de bunlar,yanlarına iclal aydını alır,gittikleri şehirlerde çocukların eğlencekleri,spor yapabilecekleri yerler kurar,neredeyse bütün şehrin ilgisini çekerler.ki bu yaptıkları tvlerde boy boy çıkan reklamlardan daha çok katkı yapar firmaya.

ne denirse densin,deterjan piyasasında farklılaşan reklamlarıyla çok uçta bir yerdedir.
    (sycrone one, 17.05.2006 23:57)
  14. matild manukyan'ın muhtemelen kullandığı msn iletisi...
    (seko, 06.04.2007 19:05)
  15. -kirlettin beni coşkuncan
    -kirlenmek güzeldir anam nihohoahah gibi nice iğrenç esprilere konu olabilecek slogan.
    (alter egoma yenik düştüm, 06.04.2007 19:34)
  16. çocukken çok güzeldi evet;çamurla oynarken,kireçle oynayıp gözünüzü yara yaparken,su savaşı yapıp düşüp üstünüzü başınızı toz toprak içinde bırakırken...
    (sevgimiz kısıtlandı, 06.04.2007 20:29)
  17. kirlenmek güzeldir.. eğer yüreğiniz saf ve temizse..
    (blinkin, 06.04.2007 21:14)
  18. çocukluğuma denk gelememekle beni feci hallerden kurtaramamış gecikmiş reklam sıloganı. kızım ne bu üstün başınnnnnn!!
    (magnum girl, 21.05.2007 13:46 ~ 14:20)
  19. kışın yayınladığı pürü pak karlı kışlı reklamıyla beni küresel ısınma konusunda ciddi ciddi kafa yormaya itmiş omo nun reklam sloganı
    (ibrik, 21.05.2007 16:58)
  20. omo'nun yeni başarılı sloganı. elbette ticari amaç güder, bu kötü birşey değildir, adamlar babalarının hayrına ürün yapmıyorlar, sebil değil herhalde. tabii ki satmak isteyecekler, bunda kötü bir şey yok. kötü olan şey, kötü ürünü iyi sloganla pazarlamaktır. adamın iyi bir slogan bulmasında ne sakınca var ki? buna ticaret veya iş hayatı diyorlar. bunu eleştirenlerin yüzde sekseni, iş hayatında bu çarkın içine girdiklerinde acaba aynı düşünceyle red mi edecekler çalışmayı? mesela gencimiz yeni reklamcı, patron fırsat veriyor ve diyor ki, kardeşim sen öyle bir slogan bul ki satışlarımız uçsun. konu gencimiz, "hayır bunu yapamam, bu ticari bir slogan" mı diyecek?

kirlenmek güzeldir aslında çocukluğumuza bir göndermedir. çocukluğumuz sürekli anne babalarımızın " aman üstünü kirletme" tembihleriyle geçti. oysa biz çamurlarda yuvarlanmak, belki yağmurda dolanmak, pis bile olsa bir köpekle kucaklaşmak-oynamak, çim lekesini düşünmeden çimlerde yatmak isterdik. ama hep aksak kalırdı bu düşüncelerimiz, çünkü akşam yiyeceğimiz azarı düşünürdük. üzerimizi kirletmemeliydik,efendi olmalıydık. oysa biz deliler gibi koşturmak, çocukluğun çılgınlık ve özgürlüğünü sonuna kadar yaşamak istiyorduk.

bu reklam sloganındaki gönderme, bizden çok ebeveynleredir. bırakın çocuklar gönlünce oynasın ve bırakın üzerim kirlenecek korkusuyla oyunlarından geri kalmasın.
    (age of aquarius, 13.07.2007 02:37)
  21. -feyzo, 'kirlenmek güzeldir' desem, ne dersin ?
    +yatta suratına sıçam itoğluit, derim.
    -anladım.
    (joe dalton vs dartagnan, 04.10.2007 22:36 ~ 22:37)
  22. 'yok artık... ali sami...'dedirten reklam sloganı
    (pipelette, 04.10.2007 22:38 ~ 22:40)
  23. - anne! beni kirlettiler!

- oh yavrum olsun kirlenmek güzeldir.

- ?!?
    (kırmızı kalem, 06.10.2007 20:53)
  24. tdk ya göre kirlenmek:

1- kirli duruma gelmek, pislenmek.
    2- kadının ırzına geçilmek, iffeti bozulmak, lekelenmek.
    3- kadın aybaşı olmak.
    4- mecaz onuru lekelenmek.

eveeeet şimdi bu reklamı yapan arkadaslara dönüyoruz.
    kirlenmek hala güzel mi?
    (kazaramistik, 14.10.2007 19:24)
  25. her şey zıttıyla birlikte vardır ve kavramlar zıtlarıyla anlatılabilirler. iyiliği tanımlamak için kötülüğe ihtiyacınız vardır. toplumun iki yüzlü ahlak anlayışını takmayıp kendi bildikleri ve istedikleri doğrultusunda yaşayan insanların, iyinin, doğru davranışın, erdemli olmanın ne demek olduğunu daha sağlam temeller üzerinden anladıklarını ve bildiklerini düşünürüm. toplumun kötü dediği, kirlenmek dediği, aslında kötülükle ve kirlenmekle ilgisi olmayan hayatlar yaşayan insanlar - kesinlikle düşünen, kafa yoran insanlardan bahsediyorum - kirlendikçe temiz olmanın nasıl bir şey olduğuna daha çok yaklaşırlar.

son tahlilde kirlenmek güzeldir.
    (ahmak ı hayal, 29.11.2007 10:24)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil