belki ilginizi çeker
  1. · kinder surprise den oyuncağın yapılmış çıkması
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · yaran diyaloglar
  8. · hem sarışın hem zenci hem de japon
  9. · encarta instant answers

kinder surprise den prezervatif çıkması  

1. artık onun adı kinder surprise değil de adult surprise olur diyebiliriz böyle bir durumda...
    (kulorkuni, 04.02.2009 10:38)
  2. 3 yaşında bir çocuğun seks yapmaya çalışmasına neden olabilecek durum.
    büyük ihtimal evde bulunan oyuncak bebeklere tecavüz ederken çocuğu bulmamıza neden olur.
    (cingoz1137, 04.02.2009 10:41)
  3. muhtemelen balon sanılacaktır.
    (krizantem, 04.02.2009 10:48)
  4. kullanılmış çıkarsa çok feci mide bulandıracak olan olay. yıllardır ne yediği hakkında insanı düşüncelere sevkeder.
    (azman, 04.02.2009 10:54)
  5. eczane,market vb. gibi yerlerden prezervatif almaya utanan yeni yetmelerin büyük rağbet göstereceği ürün olacaktır.
    (evilspirit, 04.02.2009 10:55)
  6. işte gerçek bir sürpriz dedirtecek olay.
    (bir yaz gecesi ruyası, 04.02.2009 10:59)
  7. ilkin çocuk ağzına götürecektir, aromalıysa bir müddet hoşuna gidecek gırç gırc ettiği için atacaktır bir köşeye.
    sonra mı, ebeveynlerinden birisi bulacak, aa ne alaka yaa diyecektir, muhtemelen...
    (oncloudnine, 04.02.2009 11:28)
  8. bana yıllar öncesinden patentlemem gerektiğini göstermiş olan fikir.
    (bkz: önce ben geldim)
    (asymmetry, 04.02.2009 11:45)
  9. aslında şaşırılmaması gereken bir karedir. çünkü her kinder surprise'in içinden bir tane prezervatif (koruyucu) çıkmaktadır zaten hali hazırda. o plastik geoit şekilli kutu, içindeki oyuncak muhteviyatını prezerve eder, bir prezervatiftir.

gerizekalı sizsiniz. olaylara başka açılardan bakmayı seviyorum ben.
    (oldskool samurai, 04.02.2009 11:48)
  10. hiç de sürpriz değildir. o kadar "adult material" ne diye anılıyor? "oyuncak" diye.

bir ara iki lezbiyenin muhabbetine şahit olmuştum da, biri diğerine hınzır bir gülümsemeyle "evde harika oyuncaklarım var" diyordu. tabi oyuncak uzaktan kumandalı araba değil, çift başlı dildoymuş. insanlarda oyuncak anlayışı bu olursa kinder sürpise içinden prezervatif de çıkar, şişme kadın da çıkar (battal boy kinder sürprize), hatta konsantre süper zenci de çıkar. şaşırmamak gerek.
    (eksiksizuyum, 04.02.2009 11:49)
  11. bir şeycik olmaz. çocuk merakından prezervatifi babasına gösterir babasıda telaş içinde çocuğuna düzgün ve tatlı yalanlar uydurur.
    (ekmekarasıtarçın, 04.02.2009 12:00 ~ 05.02.2009 16:08)
  12. kinderden eskiden garip garip oyuncaklar çıkardı 158 parça. arcopal yemek takımları bu kadar parça değildi o zamanlar. içinden çıkan barnağım kadar kağıda bakarak yapılırdı. eğlenceli bi bi şeyidi.

geçen aldım yeğenlerime bu köy yumurtasından. çikolatasını yedikten sonra merakla bekledim ne oyuncak çıkıcak diye. sik gibi bi oyuncak çıktı içinden. dinazor. tek parça halinde olan bu hayvana sadece kuyruk takabiliyosunuz. onu da yumurtası az sallasan götüne girer dinazorun uğraşmazsın.

kinder'in içinden çıkan sik gibi oyuncaklara bir tepkidir. çıksın tabi. çileklisii, tırtıklısı, kremlisi...
    (prezerlatif, 04.02.2009 12:06)
  13. (elpinoras, 04.02.2009 18:37)
  14. -anneeeeeeee bak sürpriz yumurtamdan ne çıktıı
    +bakiim neymiş o
    -balon. hem de kokulu balon.
    +yuhh çabuk ver onu bana
    (supo, 04.02.2009 19:00)
  15. içinden karı çıkmadığı takdirde bu ülkenin çocuklarını teslim alamayacaksın kinder çikolata! ha bir gün söküp takmalı , yedek parçalı kadın koyarsınız o kutulara işte o vakit bu halk sizindir. ha ona gücüm yetmez diyorsanız , ben çocuğumun cinsel hayatını riske atma pahasına çok parçalı uçak, planör çıkan başka yumurtalardan almaya devam ederim. en azından bir bilim insanı yetiştirmenin hazzını yaşarım. aynı oyuncakları alan bir kız da bulduk mu, oh hayat bize güzel.
    (setheleh, 04.02.2009 19:17 ~ 19:47)
  16. prezerlatif çıkmasından iyidir
    (stajyer, 04.02.2009 19:26)
  17. doğum kontrol için sakat durum. eklenti yerlerinden sızıntı yapabilir. bir de çocuk bunu tam yapamaz şimdi allah muhafaza...yapım göstergesi(içinden çıkan o kağıda bu adı verdim) çok açıklayıcı olmalıdır.
    (korn, 04.02.2009 23:22)
  18. yüzde yetmiş sütlü sloganının yerini yüzde yüz erotik yaparak oyuncak kutusunun üzerine 3 yaş sınırlaması yerine 18 sınırlamasının getirilmesini sağlar.
    (efsanegeridöndü, 04.02.2009 23:29)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil