belki ilginizi çeker
  1. · hayatı askıya almak
gündem
  1. · alex hagi den daha iyidir
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · banu güven
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  8. · bugün cuma
  9. · christmas tatili

kimyasalıgüzelinsan  

1. an itibarı ile farkedip, tekrar kaybettiğim 6. nesil yazar. zamanla rumuzu da "hoş"bulunmaz böyle yaparsa. ahahahahahaa.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 27.01.2009 19:42)
  2. yine nickaltıma girdiği girisiyle dikkatimi çeken bir başka yazar. yalnız dikkatimi en çok çeken özelliği sözlükte pek çoğumuzun yapmadığı okuyuculuk özelliği. altıncı nesil olup da yazmak konusunda bu kadar cömert olmaması az bulunan değerli madenler gibi onu değerli kılıyor. kılmaya da devam edecek. ama eminim yazmaya alıştığında daha da değerli bir yazar olacak.

kısa denebilecek bir süredir birbirimizi yoğun ve oldukça fantastik bir şekilde tanımaya devam ediyoruz.

anladığım kadarıyla kendisi büyük bir yanılgı içinde çünkü sadece rumuzu değil, kendisi de oldukça hoş bir insan.

kimyasalı güzel bir insan olduğu için olsa gerek.

ben kendimi ona uzun uzun tanıtmış olmama rağmen, kendisini yavaş yavaş tanıyorum. zaten acelem de yok. onun da acele etmesini istemiyorum. yazarlık konusunda olduğu gibi bu konuda da az ama öz damlalarla daha sağlam olarak tanıyacağıma inanıyorum.

hoşgeldin.
    (beyazleblebi, 18.02.2009 22:35)
  3. bir kimyacı olarak nickini çok beğendim valla.hatta çok çok beğendim. nickiyle sempatimi kazandı resmen. (eminim çok önemlidir bu konu) ayrıca sadece nickine değil kendisi de hoşgelmiş nesildaşım*
    (n excantric matmazel, 19.02.2009 00:16 ~ 13:42)
  4. an itibariyle kendisi hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olmamı sağlayan yazardır. pek çok özelliğine "ben de" dediğim, oldukça etkileyici sunumuyla da beni benden almıştır.

artık farkındayım ki beklediğime değmiş.

ayrıca geç saatte yemek yeme hobisi yüzünden umarım ileride sıkıntı çekmez.

edit: imla
    (beyazleblebi, 19.02.2009 02:16 ~ 02:18)
  5. benim o benim.
    şimdi klavyeyi tutup öpesim falan var. öyle mesudum ki!
    az önce şahsıma girdim. anam! ne göreyim; lan statü yazıyor, statü! afalladım şöyle bi kapadım. tekrar giricem, içimden de geçiyor ki, 'kızım gece gece yanlış gördün herhal ya da sözlük manyadı, yanlışlık oldu kesin...' yine girdim, yine aynı. kapadım tekrar girdim, yine aynı lan! yemin ediyorum tam 9 kere yaptım bunu.
    statü yazıyor iki nokta üstüste 327(jimmy jib operatörü) . yerim jimmyni de jibini de. ne demek onu da bilmiyorum ya, neyse...

nasıl mutlu oldum anlatamam sözlük. swh swh swh koymak istiyorum buraya ama onu da bilmiyorum ki *
    mutluluğumu paylaşacağım, buralara beni sürüklemiş olan arkadaşıma da kırgınım şimdi. diyemiyorum ki 'statüm oldu lan, aahaha'ne yapsam bilemedim...
    işte konsepte aykırı da olacakta olsa. evet.
    (kimyasalıgüzelinsan, 21.07.2009 02:18 ~ 02:48)
  6. tasvir yeteneğini o kadar basit ve yalın bir dille kullanmasına rağmen, anlattığı şeyin aklınızda böyle zört diye canlanmasını sağlayan 6. nesil yazar, şeker insan. öyle bir anlatır ki, mevzu aklınızda böyle pastel renklerle belirir, sıcacık olur. üzerinizde adile naşit - münir özkul etkisi bırakır. böyle sırıtır kalırsınız yazdığı şeye bakarken. kimyasalı olduğu gibi kendi de güzel olan sempatik kişidir.
    (comfortably numb, 13.09.2009 02:36 ~ 02:36)
  7. hakikaten kimyasalı güzel olan, statüsü gibin de uyandırmaya kıyılamayandır. kişiliği gibi yüzü de ışıldar bu insanın. o güzelliğe bu zekilik olmuyor arkadas diyor bazen insan.

hem statünü hem güzelliğini kıskandığım yetenek canavarı; kop gel buralara bekliyoruz sabırsızlıkla!
    (be ce, 22.09.2009 12:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil