belki ilginizi çeker
  1. · senin gibi beni kimse sevmedi
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · onur öymen
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · beynelmilel
  9. · finlandiya

kimse beni senin gibi sevmedi  

1. giden/gitmiş birinin ardından söylüyorsanız haliniz yaman olacaktır; yanınızdakine söylüyorsanız çok şanslısınız, kıymetini bilmek gerektir.
    (season of change, 08.07.2007 16:05)
  2. ama sevemeyeceğini göstermez, diye devam etmek istediğim cümle.
    hepimiz sevmedik mi birilerini, kimi ni canımızdan çok severken böyle derken kendimize, birde baktık ayrılık rüzgarı esmiş yada hiç biz olamamışız, sonra ne oldu peki yine sevmedik mi? kalbimiz atmadımı dört nala, ellerini tutunca yine hissetmedik mi o bilindik ateşli, tatlı tadı, aşkı hissetmedik mi. hiç gören olmadı mı, ayrılıktan sonra bambaşka bir çift gözde o sevgi dolu bakışı. seven sevdi de sevmeyen değerli olmadı mı bizim için?...bilemedik ki sevginin değerini, yoksa sevmiştir birileri bizi onun gibi. görelim diye bu sevgiyi bakmıştır gözlerimizin içine yalvarırcasına. hep kara mı sevda, hep tek şans mı var aşk, sevgi için...birisi olmadıysa diğeri olur değil bu, ama sevgi öyle bitip tükenen birşey mi ki? sevilen biz değilmiyiz yine seven onlar değil mi, sevgi kişiden kişiye değişir mi, yoksa biz mi körleşiyoruz, köreliyoruz zamanla...
    bitip gidenleri hatırlamak, bazen gülüp bazen ağlamak güzel de, neden hiç düşünmüyoruz daha çok sevecek birisi ya varsa diye, ayrılıkla ölen var mı?kaçımız aşk acısından aşka tövbe edip, yine atmadıki onun kollarına kendisini.madem kimse öyle sevmemişti, sevemezdi neydi bizi tövbelerimizden geri döndüren.acıya mı susamıştık, yoksa sevgi daimimiydi.sevdiğimiz kadar seviliyorduk da ne kadarını görebiliyorduk.kendimizi acının ve isyanın kollarına atmadan ne kadar şans veriyorduk hayata ve diğerlerine.
    (durugörü, 08.07.2007 16:21)
  3. (bkz: senin gibi)
    (bkz: aylin aslım)
    (dirtypain, 08.07.2007 16:28 ~ 16:29)
  4. bir nevi acizliktir aslında biten bitmiş,giden gitmiştir çoktan çünkü;yapabilecek hiçbir şey kalmamıştır artık.kabullenmek gerekir durumu istesen de istemesen de.sevmek ile sevilmek arasında sıkışmış sorunlu bir insanın ağzından çıkan herhangi bir cümle olma ihtimali de yüksektir oldukça.
    (bkz: eski sevgiliyi unutamamak)
    (bkz: kuyruk acısı)
    (violina, 08.07.2007 19:03)
  5. (bkz: love you like i do)
    (kısaveacısız, 08.07.2007 19:07)
  6. (bkz: sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar)
    (options, 08.07.2007 19:35)
  7. uçurumlar kenarındayım.. gel ne olur geri gel.. sen umudumdun benim,güneşimdin.. seninle çiçeklendim ben... şimdi karanlıklardayım.. düşeceğim!! başım dönüyor yokluğunda,kimse ilgilenmiyor benimle dört duvar odamda yalnızım.. sahte sevgiler var yanımda olmayan zor günümde... beyaz yalanlar dolaşıyor dillerinde... ben.. artık gerçek sevgimi geri istiyorum.. seni istiyorum beni yine karşılıksız sevmeni istiyorum.. benim seni sevdiğim gibi.. seni sevdim ben evet.. çok mutluydum yanında hayata umarsızca bakmayı öğrendim seninle.. seninle yaşadım ben hayatımı... anladım değerimi 2 haftada artık yok.. hiç biri.. hiç bir düşüm yok artık.. senden gayrı kimsem yok senden başkasını da sevemem artık muhtacım sana!!çünkü...
    kimse beni senin gibi sevmedi...

dedirtecek cümledir...umutsuzdur...
    (innocent and white, 08.07.2007 19:49)
  8. sevmeyi değil sevilmeyi önemseyen insan cünlesi.

"bazı sevgiler iki kişiye de yeter" derler ya, yoksa bir sanrıdan mı bahsederler? bilemem.
    (betty blue, 08.07.2007 20:12)
  9. senin gibi, beni kimse sevmedi
    dönmedin gittiğin yerden geri
    senin gibi, beni kimse sevmedi
    bekledim gittiğin günden beri.
    (ozgurce, 07.09.2009 19:37)
  10. ben senin kıymetini bilemedim,bilmiyorum cümlesinin mealidir..bu cümleyi söylediğiniz kişiyi onun sizi sevdiği kadar sevmezmişsinizdir zaten.
    (acımadıki, 07.09.2009 19:40)
  11. yıllar sonra, eski sevenine söylenmiş hissi verir bu cümle. çok sevilmeyi tatmış bir insan, seni seviyorum sözünü bir başka sorgular. geçmişte çok seven kişi, çıtayı yüksek tutmuş ve sevgisini kesin olarak ispatlamışsa, gelecekte, kendisini sevdiğini söyleyen kişilerin davranışlarını analiz bile etmeden eksik, kusur ve yalanlarını anında görür. didiklemesine gerek bile yoktur. ayan beyan görür.

daha önce çok sevilmiş insan, ince eleyip sık dokur. dezavantaj gibi görünse de, avantajdır aslında.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 07.09.2009 19:43)
  12. geçmiş zaman olduğuna göre en büyük kayıplardan biridir sanırım. çünkü ne kadar sevmenin önemini vurgulasakta yeri geldiğinde sevilmenin kat kat daha değerli olduğu gerçeği su yüzüne çıkacaktır. sonunda da kaybedileni öyle uzaktan başkalarını mutlu ederken izlemekle yetinilir.
    (kedikedi, 07.09.2009 19:45)
  13. (bkz: sour times)
    (hilde, 07.09.2009 19:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil