söylenenin söylenende beklenen anlamı bulmadığını işaret etmek için kullanılan söylem.
(muzevir, 15.09.2005 12:33 ~ 12:54)
şahan gökbakarın bu gece ilk bölümü
ntvde canlı yayınlanan talk showu. format olarak bundan birkaç sene önceki beyaz show; konukla muhabbet, araya skeçler. ntvnin trademarkı zorunlu haber içeriği de güncel garip bir iki olaya kakara kikiri ile geçiştirilmiş.
ilk program olduğundan şahanın üzerinde bir tedirginlik, bir ne-yapayım-da-komik-olayımcılık, şu-programı-atlatalım-haftaya-gerisi-gelircilik vardı. canlı yayına alışıp daha rahat doğaçlama yapmaya başladığı zaman daha izlenesi bir hal alacağını tahmin ediyorum. konuk deniz akkaya idi bu arada.
ilk canlı yayınına göre
şahan gökbakar gayet başarılıydı zannımca.ayrıca aradaki tiplemelerde çok hoşuma gitti.
hayri güllenin pi sayısı 3 alınacak,karda zincir takılmayacak,gökten 3(5 de olabilir) elma düşecek vaatleri ise koparmıştır.
buna benzer vaatler için (bkz:
alternatif cem uzan sloganları)
hafıza kaybı yaşayan birinin söyleyebileceği söz.
bence şahan doğru yolda. programda bir konuk oluyor. ona soru soruluyor. ayrıca ilginç haberler falan oluyor. çok hoş. eğer anlaşılırsa şahan çok güzel olacak...
az önce
http://www.ntvmsnbc.com/...
adresinde ilk defa izlediğim ve başka koşullarda başka bir yerde yaşayan bir adam olsaydım çok gülebileceğim
komedi programıdır.
mesela
amerika da yaşayan 2 çocuk babası koca göbekli bir kablolu tv. çalışanı olsaydım tam bana göre olurdu. bu koşullarda bu programa gülebilmem için
marijuana’ya ihtiyacım var fikrini zihinde uyandırabilen bir show programıdır.
bazı uyuşturucuların hedef kitlesinin daha yeni büyüdüğünü düşünürsek bu komedi anlayışına gülebilecek arkadaşların henüz genç olduğunu fark ederiz. ama yaşlanacaklar tabi, amerikanın türkiye projesi de tutarsa
şahan gökbakar 10 yıla kalmaz köşeyi döner dedirten zavazingo.
turgut özal'ın eğer yaşasaydı yapılan esprileri politikleştirip kullanabileceği bir show programıdır.
cuma gecesi 12.30 da başlayan programdır. bazı skeçler sıksa bazıları da kırıp geçirebilmektedir. mesela geçen haftaki uğur dündar skeci kırıp geçirmişti. her hafta bir kişi yada grup (an itibariyle mor ve ötesi) konuk ediliyor. onlarla muhabbet falan var. bir haber skeçi, bir sinana bağlanma birde konukla ilgili skeç var. onunu dışında haber okuyo ünlüyle sohbet ediyo falan.
izlenesi program.
şahan gökbakar 'ın leyt nayt şov'udur.
(heliad, 10.03.2007 01:07 ~ 01:07)
dün gece itibari ile
ytü sinema kulübünün izleyici olarak katıldığı. güzel bir hanımında
dorduncu yildiz kisa film festivali hakkında birkaç kelam ettiği programdır.
link mi:
http://www.youtube.com/...
programdaki orçun _kayhan ikilisi sayesinde koptuğum izlenesi talkshow
beyazla aynı saatte yayınlandığından kelli güme giden şahan programı,uğur dündar'ı tiiye aldığı skeç izlenmelidir..
stüdyosunda pek bir acayip izleyici kitlesi barındıran program. şöyle ki şahan ın her lafına her an atlayabilir, bi espriden ya da ilginç bir haberdensonra ooohhh ahhh öeeehh diye nidalar seyirciler tarafından çıkartılabiliyor. stüdyonun küçüklüğünden de bu seslerin tv izleyicisine ulaşması çok kolay oluyor. sinir bozucu, gürültü kirliliği..
cuma geceleri sadece bir saat süren ve ne zaman başlayıp ne zaman bittiği anlaşılamayacak kadar kısa olan program
bir de programın yüzde seksenlik bölümü skeç ile geçmektedir bu yüzden canlı program havası içinde değildir,gelen konuğa ve seyircilere yazık olmaktadır.
(ceyus, 12.06.2007 18:00)
geçen gün rastladığım, söyleyenin sesi ve müzikle elden geldiğince acıklılaştırılmaya çalışılmış arabesk bir şarkıya bile söz olmuş, önce "sana diyorum......." sonra da "kime diyorum....." diye ahenkli mısralar yaratmaya çalışmış bir zihniyetin, kullanarak şarkıyı farkında olmadan* komikleştirdiği söz öbeği.
beyazın artık baydığını kabul eden zihniyetin cuma geceleri azda olsa derdine derman olan şahan yapıtı.
- beyazı karıştırma lan!!!!
son zamanlarda fena halde keyifli geçmeye başlamış programdır.
(ya hu, 15.06.2007 19:15)
bu gece sezon finali ile yardırmış,çıldırtmış,gülmekten yerlere düşmeye sebep olmuş programdır.
hele kamera arkaları..off..çok beterdi..
kayhan'ında hastasıyız..söylemeden edemeyecem..
birileri youtube'a koysada izlesek..
kaçıranlar çok şey kaçırdı..
(loomy, 16.06.2007 02:42)
süper yetenek şahan'ın ntv de cumartesi geceleri yayınladığı ve saatinden dolayı 2defa izleyebildiğim program
şahan gökbakar 'ın artık sinemadan daha çok kazandığı için televizyoda yapmış olduğu en son program.
(ceyus, 05.01.2009 01:48)
kendisini siklemeyen dahili ve harici bedhahlara karşı verilen sarı ikazdır.