görseller
kim bunlar 

belki ilginizi çeker
  1. · flört
  2. · yalnızlık mevsimi
  3. · orospu çocuğu bunlar
  4. · peker açıkalın
  5. · bilinçli fenerbahçe taraftarı
  6. · radiohead
  7. · şu sıralar ne yaptıkları merak edilen eski ünlüler
  8. · kim bu ya
  9. · bugun doğum günü mutluluğunu yaşayan yazarlar
  10. · bu insanların hayatımda ne işi var
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · the twilight saga new moon
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · zongul ducks
  7. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  8. · susozluk
  9. · bugün doğan üçüzler için isimler

kim bunlar  

1. şimdilerde flört olarak müzik yapmaya çalışan,genelini mimar sinan güzel sanatlar üniversitesinin öğrencilerinin oluşturduğu gereksiz grup.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 25.09.2004 15:13)
  2. bu isim bunlara harbiden de çok yakışmış dedirten gerek tipleri gerekse müzikleri ile insanın sahip olduğu bütün tüyleri diken diken eden grup...
    - abi kim bunlar amua koyim ya!
    - kim bunlar
    - iyi ya abi ben de onu soruyom
    - kim bunlar
    - abi bi sittir git ya
    (12monkeys, 25.09.2004 15:33)
  3. şöyle bir şarkısı vardı yanlış hatırlamıyorsam;
    kim bunlar kim bunlar
    olsa olsa cin bunlar
    (bergerac, 30.04.2007 11:16)
  4. (bkz: the who)
    (çılgın orman meyvesi, 04.12.2007 22:20)
  5. 90'ların başında trt'de yayımlanan komedi programı. yarı şaka yarı ciddi vardı bir de, o tutmadı da kadroya eklemeler yapıp bunu mu yayımlamaya başladılar, bu mu daha önceydi neydi, iki program arasında bir bağ vardı sanki. tek ortak noktaları bir türlü akıldan çıkmayan jenerik müzikleri de olabilir tabi, hatırlamak zor, 20. yüzyıla ait bir tv programından bahsediyorum. peker açıkalın'ı ilk orada tanımıştık ama, onu iyi hatırlıyorum.
    (dali, 14.11.2008 03:12)
  6. yalnızlık mevsimi adlı şarkıyı en güzel yorumlayan gruptur.
    (simliboya, 18.04.2009 20:46)
  7. doksanların sonlarına doğru ortaya çıkan müzik grubu. hilmi topaloğlu kendilerini bir barda çalarken keşfetmiş ve barmene kim bunlar diye sorması sonucu grup "kim bunlar"adını almış. "dağlar kızı reyhan" ve "ve kim bunlar" isimli 2 adet albüm piyasaya sürmüşlerdir. 2 tane de klip çekmişlerdir. "ve kim bunlar" albümünün çok satmaması üzerine yapımcı firmayla ayrıldıktan kısa bir süre sonra grup dağılmıştır.
    (imba, 07.05.2009 00:21)
  8. ali poyrazoğlu'nun temmuz başında kanal dekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan oyunculuk ve tiyatroculuk becerisi olanlara yönelik yarışma programı.
    (ceyus, 12.06.2009 02:00)
  9. atabarını seslendirirken "baacisi var bığı var" diye söyleyen gruptu. atomlara ayrıldı.
    (hacktor, 12.06.2009 02:02)
  10. mustafa topaloğlu nun isim babalığını yaptığını iddia ettiği grup:
    - bir gün prestij müzik binasına girdim. baktım dört tane genç oturuyor. yanımdakine kim bunlar diye sordum isimleri kim bunlar kaldı.
    (satrianijr, 12.06.2009 02:04)
  11. ali poyrazoğlu' nun doğaçlama program türemesine katkısı.
    (kurdeşendöken, 05.07.2009 18:29)
  12. zamanında, kendilerine the beatles süsü vermiş olan grup idi.
    (xanobachewsky, 05.07.2009 18:31)
  13. türk rock tarihindeki en tırt grup olma ihtimalleri yüksektir. destan ile çekişebilirler. ama destan'ın tırt olmamak konusunda da bir iddiası yoktu sanırım.

bunlar izzet altınmeşe'nin talk showlarına da katıldılar zamanında. sonra bir ara basçıyı başka bir projede ya da belki yine aynı grupta ama farklı bir konseptte görmüştüm, güven erkin erkal'a konuk olmuştu. hani işte bunlar turnike yarışma programıyla, tgrt'de izzet altınmeşe'yle filan ortaya çıktıklar ya, işte o yüzden şey diyordu; "biz kendimize çok kızdık, aslında yapmak istediğimiz bu değildi vs vs"..

kim oldukları bilinmediği gibi şimdi nerde oldukları da bilinmiyor diyerek bir 32'nci gün, bir 5n 1k, bir can dündar tarzı afacanlıkla bitiriyorum.
    (deep thinker, 05.07.2009 18:37 ~ 18:38)
  14. kıyafet ve saç kesim tarzlarına bakılırsa bir tür 'turkish beatles' yaratılmaya çalışılmış ama başarısız olunmuştur.

.
    (the turkish revenge, 05.07.2009 18:48)
  15. (bkz: flört)
    (simliboya, 05.07.2009 19:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil