kim basinger ister   

adana çık aradan

1. evet insanlar bunu duyunca feci şekilde gülüyorlarmış. son izlenimler ise bu espriyi duyan 100 kişiden 43 ü gülme krizine girmiş, 47 si çatlayana kadar gülmüş. geri kalan 10 kişi ise ne bu espriyi duyduktan sonra yaptıklarını ısrarla söylemiyor. abd endişeli. profil çıkartmakta zorlanıyorlar. bunun yanı sıra ab den net bir açıklama geldi "afedersin ama yapacağın espriyi sikeyim".

gelişmeleri merakla takip ediyoruz efem.

not: bir üstteki giriyi silip akabinde farklı şeyler yazmakta bambaşka birşey heralde. başlık üstüme kalmış galiba öyle değil mi yeşilç.. pardon, sebastiyan?

can sıkıntısı üzerine gelen edit : insan üzerine bi başlık kalınca kendini zan altında hissediyor. ya aslında hissetmiyorum biliyo musun. sadece kıllığına böyle editler falan.. herneyse esprinin çıkış noktası ben değilm (vallaha billaha, ya allah çarpsın ki) kaynak görmek isteyenler ise şöyle buyursun ; (bkz: @2192154). evet artık daha rahatım.

edit 2 : gösterdiğim kaynakta yeşilçam kişisi tarafından silinmiş olup kaynak kaynaklığını yitirmiştir. aa tüh lan isim verdim.
    (chinaski, 19.01.2008 20:00 ~ 26.01.2008 20:29)

2. -bir aydan beri sıkıldım artık!!resmiyetten eser yok nedir bu laubalilik!anlamadım ki?!
    +şeyhh ama ben arkadaş olduğumuzu sanıyordum..o yüzden..ne biliim böle rahat oluyodum.
    -vallahi canım arada unutmaman gereken sınıf farkı denen bir şey var,işe başladığından beri;
    ben sana pelin diyom,sen bana 'selin diyon'. (bkz: celine dion)
    (siyahbeyazçocuklukfotoğrafınınanımsanamayantekyüzü, 19.01.2008 20:59 ~ 01.03.2008 20:51)