|
|
- yeni nesil bir death metal grubu.. amerikalı bir grup hemde.. sadece son albümlerini dinledim ki adı da the end of heartachedir. dinlediğim kadarıyla her fırsatta araya clean vokal sokuşturan (ki genelde bu aralar nakaratlara denk gelmiş)bir grup. bazı riffler ve bazı şarkıların başlangıçları bana bariz bir şekilde at the gates ve in flames'i anımsattı ki sonradan öğrendim in flames'in amerika turnesinde alt grup olmuş bu elemanlar(yada daha olmadılar olacaklar o kadarını hatırlamıyorum). pek yeni birşey icra etmiyolar aslında ki eski halleri daha hardcore variymiş ama bilmediğim için pek yazacak birşeyim yok haliyle. sonuç olarak bir iki sefer dinledikten sonra bayan gruplardan.
(fenriz, 15.06.2004 00:06 ~ 00:10)
- ilk albümleri screamo/hardcore, sonraki albümler ise nwoahm eksenindedir. türün sevenlerine ve yeni tatlar arayanlara tavsiye edilir.
killswitch engage (2000)
alive or just breathing (2002)
the end of heartache (2004)
- the end of heartache,my last serenade gibi şaheserlere sahip genelde metalcore adı altında anılan ve aslında bir kalıba sokulması gerekilmeyen grub.
- as daylight dies adlı albümlerini dinledikten sonra çekinmeden metalcore kalıbına sokacağım grup, bir yenilikleri yok. vokalin clean söylediği zamanlarda değişik bir ağlaklığı var, matthew barlow gibi, dinlediğimde ayıt etmemi sağlayacak tek şey bu. güzel bir şarkı olarak the arms of sorrow'u (sadece bunu) önerebilrim.
- ona last sunset adında çok hoş bir parçaları vardır.
- dio nun holy diver ına çok güzel bir cover yapıp inanılmaz eğlenceli bir de klip çeken, vokalistini hakkaten başarılı bulduğum rerörerö metal grubu.
gitaristlerinden biri de berklee boston mezunuymuş, aralarda belli ediyor zaten sololar falan böyle. iyidir iyi.
- başarılı holy diver coverlarının klibinde dio'nun holy diver'ına süper göndermeler yapmış amerikan hardcore etkileşimli death metal* grubu. dinleyiniz, dinletiniz cinsinden.
- biraz önce canlı seyredip tiksindiğim çakma metal grubu. tavsiye etmem.
(bkz: mtv death metali)
- dagger adlı gaz bir şarkı çalışması olan core.
(trasker, 02.08.2008 04:04 ~ 04:04)
|