killa hakan   

adana çık aradan

1. berlinli ( kreuzberg) efsane türk rap grubu islamic force un dağılmadan önceki mc lerinden..2 solo albümü var benim bildiğim..bunlardan birisi çakallar..diğeri ise daha çok yakın zaman önce çıkan (bkz: semt semt sokak)...
    sesi türkçe rap müzik için çok uygun bence aslında hem tip olarak hem de ses olarak arabeskçi imajı çiziyor..ancak dinlediğim her iki solo albümünde de diğer türk rapçilerinin albümlerinde pek rastlayamadığımız müzik altyapısını görmek mümkün..
    ayrıca kendisine berlin de yaşayan türklerin duygularını,yaşayışlarını bir şekilde dile getirdiği için de saygı duyulmalıdır diye düşünüyorum..
    (coyote, 23.10.2005 17:12)

2. türkiye'de hakettiği ilgiyi görememiş olsa da, almanya'da ortalığın damına koyan adamdır kendisi. yakın zamanda çıkaracağı kreuzberg city albümünde kool savas, bintia, tone, eko fresh, samy deluxe, jonesmann, oli banyo, harris, summer cem, ceza, yener, emre, ayaz kaplı, crak ve gekko gibi isimler feat. olarak yer alacaktır. eko fresh ve ayaz kaplı ile olan her şey yolundadır şarkısının klibi için: http://www.youtube.com/...
    (diagonaleklem, 30.01.2007 13:47)
  3. almanyada türkçe rap yapan ilk kişilerdendir ve üstad boe-b nin talebesidir zaman zaman hapse girmiştir. gangsta nin son albümü kreuzberg city dir dinlemeye değerdir
    (efsaneeyup, 01.07.2007 15:30)
  4. kelimeleri konuşma havasında arka arkaya dizen, enteresan bir stile sahip rapçi. pek sevmem stilini. olsun ama türkçe rap için uğraş verdiğinden dolayı saygı duyarız..
    (aslolan nick degildi zaten dusundum bulamadım, 04.05.2008 15:09)
  5. çakallar albümü dinlenilesi bir albüm değişik bir yorum var bu herifte ama iyi bir lyricist değil müzikal altyapıları sağlam.ayrıca hissederek söylediği için dinlenir diyorum ruh var o elektiriği dinlediğinizde hissediyorsunuz.ama bir sahne performansı adamı değil killa hakan.
    (blondestorm, 04.05.2008 15:43)
  6. sözleriyle,tarzıyla sokak sanatını tam anlamıyla yansıtıyor adam.harbi gangsta.saygı duymayalımda napalım?
    (bkz: bum eden beatler akıl almaz featler)
    (bkz: harbi gangsta)
    (antibakteriyel, 01.06.2008 23:12)
  7. hadi bize bağlan adlı şarkıyı ceza ile seslendirmesi vesilesiyle tanıdığım repçi
    (heroine, 06.08.2008 23:42)