girilerinden star wars ve darth vader hayranı olduğunu anladığım hoşgelmiş nesildaş padawan. kendisine "may the force be with you" diyor, bol mind trickli günler diliyoruz.
tekila zirvesinde tanıştığım ve sohbetinden zevk aldığım komik yazardır. ayrıca tekila konusunda kendisiyle yarışmaya çalıştığım ne yazık ki beni geçen, alkola dayanaklı bir bünyedir.
kızların genelde erkek arkadaşlarına aldığı kazak türüdür. bir de bunların baklava dilimlileri vardır ki, onu hiç söylemeyeyim. bu tür kazaklardan hoşlanmayanlar benim çevremde var. kızların dikkatine, bu tür kazak alacağınız zaman lütfen önce fikirlerini alın. yoksa kilim desenli ya da baklava desenli kazağı iade edip yerine geometrik desenli kazak alma durumunda kalmayın.
bu adam tam bir oyuncudur*..her tür anlamda diyebiliriz; counter-strike oynarken sanki dehşet saçan bir sk forvetiymiş gibi hepimizin ağzına sıçtı..daha sonra tiyatral yeteneğini sahneye çıkardı ve görüp görebileceğim en canlı kamyoncu taklidini yaparak tarihe geçti..eşli ihalede ise milleti çok iyi oyuna getirmesini bildi..tek geçtim taktiklerini..
slayerizeddır. nicki çok saçmadır. bi ara saçı uzundur sonra keldir. umut sarıkaya hastasıdır. girilerinde bu hastalığı teşhis etmeniz kuvvetle muhtemeldir. gitar da çalıyordur. çaldığını hiç görmesenizde telleri ve manyetikleri paslanmış gitarını gördüğüm doğrudur. komiktir. gaz insanıdır. sözlükteki küçükçekmeceli yiğitler'in en yiğit gibisidir. aslançodur. prensipleri vardır. müzik zevki de pek hoştur. at temposudur. kaşgarlıdır. mahmuttur.
çevremdeki çok sayıdaki ruh hastasından sadece biri. ama sıradan biri değil. kelimelerle ifade edemem şu an. yaşamak lazım bu adamı, geçirmek lazım o kilim motifli kazağı üzerine. sonra da beraber slayer konserine gitmek lazım. anca böyle anlaşılır. ama ben üşenmedim durdum msn diyaloglarından karakter tahlili yaptım. ha, bu şekilde msn diyaloglarıyla olsun istemezdim zira kalemime güveniyorum(sevehee) o ayrı, ama bu ruh hastası başka türlü anlatılır türden değil. (gerçi daha neler var neler lakin onlar da başka bir nick altının konusu olsun.)
bu ruhu derinden hasta herif az önce toplu konuşmaya aldı milleti 'gooool' dedi kaçtı. herkes kaldı öyle mal gibi. hani bi yanlışlık oldu, tanıştık, muhabbetimiz ilerledi falan ama yaptığı komplitliçılgın'lıklar beni benden alıyor. baklavalar çıktı lan karnımda! yeter! bi dur!
efendim bu yazar arkadaşımız,
çok süper radyo programları yapar, playlistte taptığınız parçaları görmeniz an meselesidir.
bir türlü "kitiara" diyemediği gibi üstüne bide yüzsüz yüzsüz "tikiara" der..
herşeyle dalga geçmeye pek meyillidir, ama ciddi oturup konuştuğunuzda dadından yinmez.
domino yu güzel oynar.. (şu anda maç olarak 2-1 yenik durumdayım, ama olsun 1 maçta 3-1 yenmişliğim var ekikiki)
"bilmeyen oynamasın kardeşim"
küçükçekmece temsilcisi, uçuk bir adam. burada dudakta çıkan sinir bozucu uçuktan bahsetmiyorum tabi. ığğ .
bu adamın uçukluğu herkese yarıyor, muhabbetinin kesilmemesini sağlıyor. böylece heidi, peter ile bayırlarda daha rahat koşturabiliyor. bu iyi huylu adama bir de diyet menüsü hazırladım:
sabah-1 ekmek
öğlen-2 ekmek 1 tencere makarna
akşam-3 ekmek 2 tencere makarna
bu diyeti istikrarlı bir biçimde uygularsa amacına ulaşır.
''noluyo lan burda''
bana artık hiç gelmeyecekmiş gibi çok uzaklarda seyrederek duran kışı hatırlatan, gördüğüm kadarı ile bir yazar nicki. "kilim motif" kısmı ise biraz daha ananevi bir tarafı daha çok anodolu el işleri tarzını anımsatıyor.