belki ilginizi çeker
  1. · kiddo
  2. · pişko
  3. · bolçi
  4. · buraya edit gelecek
  5. · keremcem seninle evlenecem
  6. · bir filmin piç olma hikayesi
  7. · ortak payda
  8. · medya ve iletişim
  9. · abla
  10. · yaran msn monologları
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · dersim katliamı
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · yaran diyaloglar
  7. · aşk ı memnu
  8. · şantiye stajına mini etekle gitmek
  9. · sınavdan çıkan ilk kişi olmak

kido  

1. pınarın çocuklara yönelik üretiği aromalı süt, peynir ve pudinglerde kullandığı marka.
    (chrystal, 14.05.2006 16:44)
  2. beşinci nesil yazar.
    (mys, 16.10.2008 00:15)
  3. (bkz: kid a)
    (cellman, 16.10.2008 00:19)
  4. hiçbir şey tesadüf değildir, yoksa her şey tesadüf müdür.
    "kız biz nasıl karşılaştık öyle ya" dedirtmiş, lise arkadaşımdır.
    la itüsözlükte duyurular aracılığıyla karşılaşan başka lise arkadaşı var mıdır.
    (always alone, 22.10.2008 22:22)
  5. aşık olduğum yazar, tadından yenmeyen yazar, lezbiyenim artık dedirttiren yazar, seviyorum onu fazla kafa azcıkta sıyrık yazar. iyiki yazarsın yazar.
    (grejuva, 04.02.2009 02:45)
  6. uzun bir yolculuğa çıkmama sebep olacakken zor da olsa kıvrak bir hareketle vazgeçirebildiğim yazar.
    iyi ki varsın yazar.
    (asymmetry, 05.02.2009 03:37)
  7. adana da ikamet eden yazar. adana demir spor taraftarı olmalı. bu olmalı.
    (mental retardasyon, 05.02.2009 03:40 ~ 03:50)
  8. adana'da sürekli ikamet etmeyen yazar. görev için orada bulunuyor.
    (bkz: görev adamı)
    (asymmetry, 09.02.2009 00:21)
  9. zirvede tanıştığım sempatik ve hoş sohbet arı. kedi*si pişkoların en hasıdır. görevini layıkıyla getirmesi ve zirve'de anlattığı fıkralarla iyi birisi olduğunu zannediyorum. nedense içime doğdu.
    (seanpenn, 20.04.2009 02:41)
  10. pek bi yardım sever yazar efenim.eş dost aracılığıyla refaha ulaştırmıştır beni.
    (eristhabella, 26.05.2009 22:03)
  11. çiceği burnunda yazar için sürekli birşey yazıyordum buraya ama birşey oluyor devamı bir türlü gelmiyor siliyordum. ama bu sefer kararlıyım yazıcam.

kendisi çıtı pıtı durur ama benim izlenimim eli maşalı cinsinden bir yapıya sahiptir. her an söyleyeceği bir sözle dumura uğratabilir. ama dürüst olmak gerekirse eğlenceli mi eğlenceli, fıkır fıkır ve yazdıklarıyla, söyledikleriyle güldürebilen nadir kişilerden biridir.

bir ara milli yönetmenimiz nuri bilge ceylan'a özenmiş tutkuyla sevdiği yalnızlığıyla yaşamaya başlamıştır. hatta içinde yalnızlık kelimesi geçen şarkıları sildiği konusunda çeşitli söylentiler bile vardı ama inanmak istemedik buna.

hobileri: bakırcılar çarşısına gitmek, bilgisayarda oyun oynamak, dizi seyretmek, beceremesede a a b a şeklinde kafiyeli şiir yazmak. fobileri: bolçiyi paylaşmak, tuba'nın* başına birşey gelmesi. handikapları: alkollüyken denizleri aşabilecekken ayık kafayla poposunu dahi kaldırmak istememesi. ellerini bir türlü ısıtamaması.
    (asymmetry, 18.06.2009 18:21 ~ 19:21)
  12. (bkz: kiddo)
    (neverlander, 26.07.2009 01:00)
  13. yazıya başlamadan önce susam-kido ilişkisi hakkında kısa bilgi: kido kişisi susam kişisinin harbiden kıçının boklu halini görmüştür. zaman geçtikçe susam artık altına yapmamakla birlikte kido ile paylaştığı şeylerin arttığını fark edip, abla ulan bu, bu ne derse, ne yaparsa aynısını ben de yapsam triplerine girmiştir. sonra zaman geçmiştir ablası ona sözlükte bir sürü olumlu, göz yaşartıcı şeyler yazmıştır. ey abla!artık vakti geldi susam senin hakkında birkaç şey söylemekte iyi oku buraları.

kendileri -kendi tabiriyle- gayet komdirik bir insandır. son zamanlarda bu güzel yüzlü yaratıkta guitar hero ve pixel ranger manyaklığı görülmektedir. bu da beni acayip derecede korkutmaktadır. sayesinde media markt atari salonuna dönmüştür. yapmasındır. evinde pixel ranger oynasın, mouse u bozulduğunda da çıldırmakla yetinsindir.
    (susam, 05.08.2009 18:39 ~ 22:18)
  14. beni mutlu etmek için yaratılmış bir pişkodur.
    (susam, 06.08.2009 11:52 ~ 07.08.2009 10:48)
  15. n'aptığını zannediyor o dediğim yazardır. sen kalk el alemin kedisini baş sayfalara, görsellere taşı. terbiyesiz. sana ''ehehe kedime bak abla ne tatlı di mi heheh'' diye msn de fotoğraflarını gönderdiğim günlere yazıklar olsun. pis insanmışsın tanıyamamışım kido. pis yanı çekilmez bir pişkoymuşsun, acı ile öğrendim.

şaka len. susam'ı ünlü yaptın, iyi oldu. tabi o şu anda farkında değil ablası. hala şeyini yalamakla meşgul.
    (susam, 12.08.2009 21:15 ~ 21:17)
  16. ilk fırsatta kendisine converse ayakkabı alıcam. doğum gününü unuttum ama bir bahane buluruz.
    (asymmetry, 23.08.2009 23:42)
  17. son reklamıyla beni benden alan süt şeysi. "okidoki" mottosuyla çığlık atmama sebep oldu kendisi. ayrıca "keremcem ben seninle evlenicem" pankartı da beni alıp götürenlerden. hem o çocuklar keremcem şarkılarından ne anlıyor? keremcem'i kötülemek için değil bu. amca bildiğin ağır şarkı yapıyo'. hani öyle tirilaylay tirilaylay çocuk şarkısı değil ki hiçbiri. o kafadan bacaklı veletler ne anlıyor da dinliyor ki onu. enteresan mısınız yaa?!
    (twiggy ramirez, 07.09.2009 16:10)
  18. bildiğin bütün kahramanlar kadar üstün yeteneklere sahip, ama bildiğin bütün kahramanlardan çok daha çocuk ruhlu, benzersiz süper kahraman!

tek bakışıyla herkesi kahkahaya boğacak kadar komik, tek sıkışta bir muzu "muzlu süte" dönüştürecek kadar güçlü! her soruna işe yarar bir çözüm üretecek kadar zeki kahraman kido, tatlı sakarlığıylada her babaannenin yanaklarını sıkmak isteyeceği kadar sevimli...
    o kadar iyi kalplidir ki, iyi niyetliliğiyle her zaman herkese örnek olur ve en ciddi anlarda bile espriler yapacak kadar muziptir.
    gemileri karadan yürütecek kadar yetenekli, penaltı atışında kaleci gol yemesin diye kalenin yerini değiştirecek kadar da çocuk ruhludur.

en yakın arkadaşları ise oki ve doki'dir

http://www.kido.com.tr/...
    (asymmetry, 07.09.2009 22:46)
  19. leb demeden çorum'un tarihini anlatabilecek uçuk organizma.

---buraya edit gelecek---
    (anladım bozukluğu, 29.09.2009 06:49)
  20. sevgili kido,

öncelikle iyi ki doğdun.

hayatımda senin gibi bir insanın olması beni daha mutlu kılıyor.

üzgünüm. yanında olmak isterdim.

üzgünüm. şu anda yanacıklarından öpmek isterdim. iyi ki doğdun ablacım demek isterdim.

tam onikide milyar tane fotoğrafını çekmek isterdim. sonra senin hiçbirini beğenmemeni, siggigit yenisini çek yavriim demeni isterdim.

yeni öğrenci mekanını görmek isterdim. şimdi muhtemel yeni ev mekanı, internetsizliğin getirdiği hüznü yaşıyorsun.

karton gözlüklerimle sana bakmak isterdim. karşımda salak salak gülmeni isterdim.

bana adana kebap yedirmeni isterdim, sonra ben sana aspava'da dürüm yedirirdim.

ev arkadaşının kulak yalaması konusunda tekniğinin ne derece geliştiğini görmek isterdim.

seni şu an telefonla arayıp, gözünü kapa kapıyı aç lanet diyebilmeyi isterdim. ama bi özürlü abla olduğun için gözün kapalıyken muhtemel kapıyı açamayacaksın ve malesef aynı şehirde değiliz. (özürlü ama süper)

true blood fantezilerini dinlemek isterdim. ben de sana dexter'ı anlatırdım.

iyisin hoşsun ama biraz garipsin susam demeni isterdim.

senin kediyi deli skmiş yavriiim demeni isterdim.

isterdim. isterdim. şu an tek isteyerek, yapabileceğim şey uzaktan, internetle, telefonla doğum gününü kutlayabilmek. yapamadıklarımın hepsi benim suçum.

kendine iyi bak ablacığım. iyi ki doğdun. müğmüğmüğ.
    (susam, 10.10.2009 00:19 ~ 11.10.2009 22:49)
  21. doğum günü kutlu olası yazardır efendim. muhtemelen şu an facebooktan gelen kutlamalara cevap vermektedir kendisi.
    (robadan, 10.10.2009 12:25)
  22. sözlüğün bana kazandırdığı iyilik meleği.
    (bugün çok depresifim ya, 17.10.2009 14:31)
  23. dert babası, gönül hatırası akşam saati bana da yaptı kıyağını..

(bkz: güzel insan)
    (punkmanifestosu, 15.11.2009 01:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil