|
|
- arabeskten jazza kadar her türe uyan sesiyle ilginç kişilik.ses rengi için laço tayfa'nın hicaz dolap albümündeki zülüf parçasını tavsiye ederim.
(fixxxer, 08.03.2004 18:03 ~ 18:14)
- kibariyenin annesi şöferr şöferr replikleriyle aklımıza kazınmıştır
- trt'de kimbilir adlı şarkısıyla ilk arabesk tarzı birşeyler söyleyen sanatçı..
- "kendimi kopyalatmam istenseee..kopyalatırım tabii ki..hatta kopyama saygı bile duyarım"
"ben daha önce entel gördüm"
gibi cümleler ile bizleri yarıp yarmalamış şarkıcıdır.
- mtv izliyor musunuz diye sorulduğunda, "em tv izliyorum em de radyo dinliyorum" diyen kişi.
- (bkz: sulukule)
- eğlen coş işte kiboş 'u hayat felsefesi yapmamı sağlayan şirin şarkıcı."nota bilmez okuma yazma bilmez ama mükemmel sesi vardır"diye bahsederler dururlar hakkında.
- psikopat dümbelek çalar kendisi.
- (bkz: ben uzaydan gelmedim gelenleri de tövbe yadırgamam)
- son albümünü daha önce hit olmuş parçalardan oluşturan kişi. iyi de okumuş hani...
- sesi çok güçlü bu malum. bir de insani yönü var ki kendisini sevmeye zorluyor insanları. bulunduğu ortamda bu kadar temiz kalmayı başarmış. takdir ediyoruz...
- oryantal star adlı yarışmada jüri mertebesinde olan ve bu gece kuşum aydına ''ayy canım yerim ben senin kuşunu'' diyerek sevgi gösterisinde bulunan zat-ı muhteremdir kendisi.
- oryantal star da ne kadar yufka yürekli olduğunu gördüğüm ,sesi kadar içi de güzel şen roman.
ayrıca;
(bkz: şöfer şöfeeeer)
- her konuşmasında beni gülmekten yerlere yatıran şarkıcı;
" kibariye olmanın haricinde ben bir kadındım, insandım, ben uzaydan gelmedim, gelenleri de tövbe yadırgamam."
- (bkz: anasını mı öldürsek bobaa)
(bkz: kibariyenin annesi)
- enerji miktarı bakımından:
(bkz: vahe kılıçarslan)(gakko, 02.08.2007 23:56)
- tarkan ile yaptığı düetten sonra,''kocam beni tarkan'dan hiç kıskanmadı...'' diyebilen şarkıcı.
(adrian, 04.09.2007 15:56 ~ 15:56)
- (bkz: kurabiye)
(bkz: yaran yanlış başlık okumaları)
ayrıca:
(bkz: serbest çağrışım)
- entel camiasına eklenen arabeskçiler kervanına katılmak istendiğini düşündüğüm kişi. tarkan düetinden sonra şimdi de, serra yılmaz, devin çınar, yelda reynaud gibi entel oyuncu tayfasının oynadığı cezaevili dizi olan "parmaklıklar ardında" dizisinin jenerik müziğini seslendirmekte kendisi: "aldırma gönül".
ki dizi genel anlamda yapım itibariyle değişiklik arzetmekte.
düşünüldüğünde de "e olacak o kadar" deniyor, bıçak sırtında "fikret kuşkan, nejat işler, mehmet günsür" var ve de jeneriği "müslüm gürses" seslendirmiyor mu?
- akhisar'lıdır.
- röportajda sorularn bir soruya; "allah vergisi bir sesim var, ben uzaydan gelmedim, geleni de töbe yadırgamam" diye cevap verebilmiş sanatçı.
eğiliyorum önünde.
- parmaklıklar ardında adlı iğrenç dizinin iğrenç yeni bölüm reklamlarında,iğrenç ses tonuyla 'başınnnnnnnnn öneeeeeeeeee eğilmesinnnnnn' diye uzun uzadıya anırarak kendisinden nefret ettirmiştir.
- gerçek ismi bahriye tokmak 'tır.
(ceyus, 26.07.2008 17:25)
- kibariye denince annem şarkısı elbette.
- (bkz: makbule tokmak)
|