|
|
- kore malı bir otomobil markası olmakla birlikte zamanında ülkemizde de lada gibi düşük fiyatı nedeniyle iyi satmıştır,türkiye distribütorü anadolu grubu olan bu firma son zamanlarda yeni modeller çıkarsa da pek tutulmamaktadır,jipi sorento ntv spor haberleri önceleri görülebilir..
(doaaa, 21.06.2004 23:23)
- yeni reklamının müziklerini rebel moves hazırlamıştır.
geçen sene yapılan uluslararası bir ankette tüm araç markaları incelenmiş ve sonuçta en az arıza çıkaran marka lexus, en çok arıza çıkaran kia olmuştur.(aqua, 22.06.2004 00:00 ~ 01:34)
- son yıllarda dünya çapında yaptığı reklam kampanyalarıyla ve yeni modelleriyle yükselen koreli otomobil markası.
iki yıldan beri grand slam sponsorluğuyla ve andre agassi gibi bir yıldızı oynattığı reklam filmleriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.
- (bkz: killed in action)
(zeus, 02.06.2005 03:44 ~ 03:59)
- sorento modeli ile ülkemizde 3 yıl üstüste 4x4 lüks araç satış klasmanında birinci olan markadır.
- sofu kesim ile kia'nın arasında bir anlaşma olduğu fikri oluştu bende bir kaç senedir. nerde 4x4 lü ve ya binekli bir potansiyel sofu abi,abla,teyze görsem(ki son günlerde çok sık karşılaşır oldum şans işte?) kia marka araçta görüyorum. benim bilmediğim bir birliktelik mi söz konusu kia ile aralarında.
(rene, 02.01.2008 17:50 ~ 17:51)
- (bkz: kia cerato)
- kitle iletişim araçları'nın kısaltılmışı. televizyon, gazete, dergi, radyo, internet gibi..
|