belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · zongul ducks
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · yılmaz özdil
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · he
  9. · tatlı hayat

kişinin kendine yazıldığını hissetmesi  

1. götünüzün kalkması durumu.
    (ceycey, 22.06.2004 13:49)
  2. bir girinin size yazıldığını da hissedebilirsiniz

-çok şeker,mükemmel,on parmağında on marifet,süper insan
    -ay kız bak bak aynı ben
    (man on the moon, 22.06.2004 14:57)
  3. (bkz. üstüne alınmak)
    (juda, 22.06.2004 15:39)
  4. size bakıldığını görmekle doğru orantılı bir bilinmeyendir. bilinmeyendir çünkü hisler aldatabilir.
    (gülümsün, 12.03.2005 22:50)
  5. kızların ortak özelliklerinden sadece biri.
    (esdora, 12.03.2005 22:55)
  6. erkek ya da kız fark etmez, yazan kişi fizik olarak ortalamanın üstündeyse hoş görülen davranıştır. tersi bir durumsa kaçacak delik aranır genelde.
    bir de herhangi bir eserin size adanması olarak da algılanabilir ki ne anlatıldığına göre değişen tepkiler verileceği aşikardır.
    (jellicle, 13.03.2005 00:19)
  7. günlerden bir gün arkadaşlarla oturmuş muhabbet ediyoruz. ben artık masaya yatmışım nerdeyse, mayışmışım. allah allah biri üstüme abanmış noluyo ya dedim irkildim birden ama arkamdaki istifini bozmuyo. meğersem kağıdı dayayacak yer bulamamış sırtım onun için iyi bir mekan gibi gelmiş. diyeceğim o ki bu olaya yazılmak, irkilmeme neden olan duyguya da yazıldığını hissetmek deniyor halka arasında ama edebiyattaki yerini bilmiyorum.
    not: tabi ki bu hikayede mantık hataları var madem masaya yatmışım al sana düz yer. artık idare ediverin. aslında belki de orda hiç masa yoktu; her şey bir yanılsamaydı.*
    (viola, 13.03.2005 00:56)
  8. yazanın ve yazılanın cinsiyetlerine göre türlü şekiller ve sonuçlar doğuran ansal durum.
    ürkünç de olabilir,
    sabahlara kadar duvardan duvara çarparak da sevişilebilir,
    köşe bucak da kaçılabilir,
    kaçıyorum ama kovala sevgilim nolur eğer beni elde etmek istiyorsan da denilebilir..
    (sirhot, 13.03.2005 01:05)
  9. normalde beğeneceğiniz birisini sırf size yazıldı diye beğenmeme durumuna vesile olan olay.
    (shade, 25.01.2007 02:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil