belki ilginizi çeker
  1. · fatih terim
  2. · keten
  3. · mini kilt giyen ahlaksız iskoç adam
  4. · 25 haziran 2008 almanya türkiye maçı
gündem
  1. · recep tayyip erdoğan
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  5. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · galatasaray
  8. · gerçek sevgi
  9. · insanların arkasından konuşmayı sevmem

ketenkele  

1. ketendir, kenderdir. candır ciğerdir. bu yazıya "yyyiiiiiiiivvvkk yivrançsin" diyendir.
    (eilstina, 29.01.2007 09:08)
  2. çok ince bir espri anlayışı olduğunu düşündüğüm yazardır. bu düşüncemi destekleyen bir kaç giri örneğini sunayım hemen:
    (bkz: @1303844)
    (bkz: @1825178)
    gibi...
    (casillasmania, 29.11.2007 14:32)
  3. sözlükteki boşluk nedeniyle buz pateni konsepti yapmaya zorlanmış kender. valla benim suçum yok, bişi yazıyorum, bi yere link atıyorum; link boş! o linki doldururken başka yere link atıyorum; o da boş... konsept yapmak istememişti yani.
    (ketenkele, 26.01.2008 21:50)
  4. kötü kender. evil! evil! kaçın gördüğünüz yerde!!
    (eilstina, 03.02.2008 18:02)
  5. 7-9 nisan tarihlerinde, kabatas erkek lisesi bünyesinde -acak -yor -di -miş: keten isimli bir resim sergisi açacak olan, yetenek kübü. -ama-niye-çaylak-oldu-ki- insanı

cep telefonunuzun alarmı çaldı diye, telefonunuzu başınıza çalabilen bir karakter değildi normalde ama, öss zehiri sonunda kanına işliyor olsa gerek.
    (eilstina, 27.03.2008 01:07 ~ 04:43)
  6. hatasının ne olduğunu anlayan ve bir daha yapmamaya özen gösterecek olandır.
    (ketenkele, 03.04.2008 05:39)
  7. oss'de tam istedigi puanı almayı başarandır.
    mimar abla doktor baba mühendis abi, üçü de kendi eksenine çekmeye çalışırken o dualarında 'ya allah'ım şimdi ben tıp'a girecekmiş gibi yapan ama endüstri ürünleri tasarimina girmemi saglayacak olan optimum puani istiyorum' demiş, kenderce gülümsemiş ve tam da o puanı almıştır.

itüsözlüklü olması nedeniyie itü endüstri ürünleri tasarimi'na girmesi ayrıca bir güzel olacaktır elbette.
    (eilstina, 12.07.2008 15:04)
  8. kendisi 'dayaklık'tır. öss sonuçlarını öğrenmek için talep ettiğim kimlik no'sunu vermediği gibi, sonuçlar önceden açıklandı diye haber vermek için telefonunu aşındırmama kulak bile asmamış, sonucunu itüsözlükten öğrenip eve telefon açtığımda alt kattaki annehatun'a haber bile vermediğini öğrendiğimi söylediğimde 'eeeaaa ne vaaağğrr' diye tepki verebilmiştir..

ama inşallaaahhh tasarımcıların en iyilerinden biri olacaktır.
    (eilstina, 15.08.2008 10:46 ~ 11:01)
  9. bazılarının iddia ettiği gibi dayaklık değildir.. sonuçlarını 'şapadanank' efektiyle öğrenmiş olmanın şokuyla abla mabla unutmuştur.
    ona laf edenin ulusal dumurumuza saygı göstermesi gerekmektedir.
    (ketenkele, 15.08.2008 11:06)
  10. ebeveynlerime zamanında çektirdiklerimi bana çektirmesi için gönderilmiş olduğuna inandığım kişi kurum ya da kuruluş.
    (eilstina, 10.09.2008 00:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil