|
|
- ketendir, kenderdir. candır ciğerdir. bu yazıya "yyyiiiiiiiivvvkk yivrançsin" diyendir.
- çok ince bir espri anlayışı olduğunu düşündüğüm yazardır. bu düşüncemi destekleyen bir kaç giri örneğini sunayım hemen:
(bkz: @1303844)
(bkz: @1825178)
gibi...
- sözlükteki boşluk nedeniyle buz pateni konsepti yapmaya zorlanmış kender. valla benim suçum yok, bişi yazıyorum, bi yere link atıyorum; link boş! o linki doldururken başka yere link atıyorum; o da boş... konsept yapmak istememişti yani.
- kötü kender. evil! evil! kaçın gördüğünüz yerde!!
- 7-9 nisan tarihlerinde, kabatas erkek lisesi bünyesinde -acak -yor -di -miş: keten isimli bir resim sergisi açacak olan, yetenek kübü. -ama-niye-çaylak-oldu-ki- insanı
cep telefonunuzun alarmı çaldı diye, telefonunuzu başınıza çalabilen bir karakter değildi normalde ama, öss zehiri sonunda kanına işliyor olsa gerek.
- kendi kendini ihbar eden arı. umarım hatasının ne olduğunu anlar.
- hatasının ne olduğunu anlayan ve bir daha yapmamaya özen gösterecek olandır.
- oss'de tam istedigi puanı almayı başarandır.
mimar abla doktor baba mühendis abi, üçü de kendi eksenine çekmeye çalışırken o dualarında 'ya allah'ım şimdi ben tıp'a girecekmiş gibi yapan ama endüstri ürünleri tasarimina girmemi saglayacak olan optimum puani istiyorum' demiş, kenderce gülümsemiş ve tam da o puanı almıştır.
itüsözlüklü olması nedeniyie itü endüstri ürünleri tasarimi'na girmesi ayrıca bir güzel olacaktır elbette.
|