kesit ötesi   

adana çık aradan

1. ziya karakteri ile yaran program. bunun yanında samet'in arkadaşlarının samet hakkında yaptığı yorumlar da yarıp geçiren öbür kısmı.
    (petrucciante, 11.04.2006 11:36 ~ 11:37)

2. ara yorumlar da dehşettir.
    -samet çok iii break dance falan yapardı yaneee.göbeğindeki pearcingden tanırdım onu.ortam adamıydı.(tikky kız)
    -samet 30-40 yaşına kadar beni emdi, sonra gitti evlendi geri geldi beni emdi, sapık olup çıktı(süt anne)
    -hiç sevmezdim p....ngi, i..nenin borcu vardı zaten bana(sokaktan gecen alakasız vatandaş)
    -samet vejeteryandı(süt anne)
    -samet türkiyenin görüp görebileceği en büyük o... çocuğudur(bir arkadaşı)
    (digitallart, 12.04.2006 00:55 ~ 02:47)
  3. şahan gökbakar'ın adeta gerçek adlı skecinin devamı nitelindeki skeçler silsilesi
    (kun3uli, 12.04.2006 01:04)
  4. -içeri girdiğimde samet benim donlarımı giymişti, iç çamaşırlarımı... makyaj yapdıydı. ''naapıyosun samet?'' dedim... dedi ki ''abla ben gadın olmak istiyorum...''
    (mclaren, 12.04.2006 01:15)
  5. sırf samet'in süt annesin yorumları için bile izleyebileceğim müthiş şahan skeçi
    (rockbase, 17.04.2006 13:38)
  6. ziya gibi ölümcül bir karaktere sahip skeç.

samet: hoşgeldin ziya nasılsın?
    ziya: eveeeeet?*

not: skeci izlemeyenlerin bi skim anlamama olasılığı oldukça yüksektir.
    (gxix, 10.05.2006 18:37)
  7. şahanın tartışılmaz en güzel skeci.

--spoiler--

*senin hanımı üçlü beşli sıkıştırıyorlar.
    *eveeet başkaaa!??
    *hadi ben polise haber veririm

--spoiler--
    (volkanat, 19.06.2007 03:01 ~ 03:01)
  8. şahan burada önce elinde çekiçle samete;senin gıza halleniyolar,senin kızı çıtır çıtır kazan simidi gibi götürüyorlar diyerek gaza getirmiş,cinayet işletmiş daha sonra samet hakkında yorum yapılırken karanlıkta yüzü gözükmeyecek şekilde ama çekiçi yine sallayarak samet orospu çoçuğunun tekidir hiç haz etmem,sameti tanımam etmem diyerek olayı ve beni bitirmiştir.
    (des, 19.06.2007 11:32)
  9. --şıpoylır--

sametin süt annesi: çok mutlu olduğunda çığlık atardı, çığlığı kulaamda yani, çığlığı kulaamda...

sametin arkadaşı: samet sudoku şampiyonuydu...

sametin kız arkadaşı: birlikte pogo yapardık, stage-diving yapardık, konserlere giderdik...

--şıpoylır--
    (ellaam, 08.09.2007 16:18)
  10. olaylar olduktan sonra sametin çevresindeki kişilerin söyledikleri ise gerçekten komiktir

-benden para aldı paramı vermedi
    -bizim arabanın deposuna hortum sokup benzini çekerdi
    -onun yüzünden çok dayak yedim. gerçi ben yemedimde
    (alonewalk03, 17.06.2008 18:00)
  11. - senin kızı yiyolar, senin kızı halleniyolar, senin kızı o kucaktan o kucağa.
    - beeen insanaa %100 güvenirim. hatalarını gördükçe %10, %20, %50, %95 düşerim. %5 kaldığında daaa ispitleriim. şuanda %5.

gibi repliklerle bir dönem türk gencinin fazlasıyla taklit ettiği ziya karakterini bünyesinde bulunduran skeçtir. zamanında az mı güldürmüştür bizi...
    (weekend warrior, 18.06.2008 20:09)