zamanının lise giriş sınavları türkiye 2. sidir. birlikteyken saatlerce inanılmaz geyikler yapılabilen çok komik bir o kadar da bilgili adamdır. dostumdur. kardeşimdir. bundan 35 sene sonra, çok zengin olunca (olursak tabi =) marmara otelinin kral süitlerinden birinde, birlikte özcan ulucan dinleyeceğim tek kişidir.
2004-2005 sezonunu aynı sınıfta okuduğum ağabeyim. sıralarımız oldukça yakındı bu nedenle dersler bol muhabbetli geçerdi. ayrıca 2005-2006 sezonunun ilk matematik sınavında da 11 puan kadar geride bırakmışımdır kendisini.
çok sevdiğim takdir ettiğim bi şahsiyettir kendisi.mütevazı kişiliği alçakgönüllülüğü ile tanınır.kendisiyle daha çok vakit geçireceğime eminim
(bkz: bir elmanın iki yarısı)
mayıs'taki akustik konsere ve hazirandaki gsl festivaline çıkacak olan, amatör olan ama amatörlüğün en güzel artısı, amatör gazına da sahip olan, amacı sadece sahnede eğlenmek ve seyirciyi eğlendirmek olacak olan, şu aralar çok mutlu oluşumun en önemli sebeplerinden biri. seçkin müzik marketlerden ısrarla isteyiniz.
belli etmez ama muzo uyumluluğunun altında entel irgelenimler yatar(ne?)...devrenin her kesiminden insanla anlaşabilen ender kardeşlerimizdendir,kimseyle bi problem yaşadığını görmemişimdir,bu açıdan takdir edilesidir.severim kendisini,fakat niye böyle bir rumuz seçtiğini anlayamamışımdır,okulda soracağımdır...
zamanında türkiye ikincisi olup gazetelere "türk einsteinım ben mühendis olucam" -editörün notu: orjinal metin esrarengiz bir şekilde büyükbaş hayvan seslenmesine benzeyen garip bir lisanda yazılmış olup çeşitli kurum kuruluşlarca aslına uygun çevrilmiştir- şeklinde demeçler verdikten sonra newtonun kafasına düşen elmanın ağacının uzaktan akrabalarıyla haşır neşir olmuş, pek heyecanlı, pek genç bir saksıcığın kafasına düşüp hazin bir sona ulaşmasını takiben kocamaaan bir u dönüşü yaparak "tiyatrocu olcam ben" diyip fransalara gitmiş, bizi üzmüş, ağlatmış pek muhterem insan. her ne kadar 2 senedir buraya uğramamış gibi görünse de belki fransada 17metrekarelik küçükücük fıçıcık içi dolu turşucuk evinde aklına eser de bakar, "tey tey tey" der diye umaraktan selam ediyorum kendisine. ayrıca kendisine hiçbirimizin dolma sarıp yollamayacağını fakat iyi tarafımıza denk gelirse bir adet dolma sarma makinesine ilaveten yaprak yollayabileceğimizi de belirtmek isterim.