|
|
- slayer grubunun efsane gitaristi. grup olarak çıkarmış oldukları ilk albümde nota bilmemesine rağmen mucizeler yaratmıştır.
http://www.vanishingtattoo.com/...
- adında anlaşılacağı gibi king kong gibi bir yaratık. slayer grubunda aşmış bilek gücüne sahip, gitar çalan bir goril. sakal tarzıyla pek çok kişiye ilham kaynağı olmuştur ve pek çok kişi tarafından idol olarak görülmüştür. sağlam gitar çalar. ee o bilek bende de olsa bende çalarım, maşaallah kafam kadar.
- eski megadeth üyesi, yılların slayer üyesi. saçlarını kestirince uzun saçlı halinin gerçekten de gorile benzediğini anladık. bir de adını anımsayamadığım salak bir grubun klibinde solo atmıştı bu ve o an bütün karizması dağılmıştı bana kalırsa.
- sum 41 klibinde solo atmış gibi yapmıştır.gerçek sololar için still reigning'i izleyiniz.
- ezelden beri bc rich kullanmaktadır..
- zamanında dave lombardo için "dave ile hep tartışırdık, kavga ederdik, uzlaşmaz orospu çocuğunun tekidir" demişliği vardır. ayrıca en sevdiği slayer parçası hem fanların en sevdiği, hem de canlı olarak çok iyi çaldıklarını düşündüğünden dolayı raining blood imiş.
- japon tv'sine beraber çıktığı marty friedman'a arada takılmış ( pastadaki marty figürünü yere atarak ) ,lakin marty sololara başlayınca dersini almış slayer gitaristi. o değil de herif eski görüntülerde tığ gibi , şimdi olmuş dana gibi kessen 50 okka et çıkar.
- rick rubin ile olan ilişkisi nedeniyle beastie boys'a da gitar konusunda bayağı bir yardım etmiş şahsiyet.
- "if there is a god up there, then i am fucked up" sözüyle beni yarmış insan.
- bir rivayete göre nota okumayı bilmediği söylenen, sum 41 grubu ile de bir çalışma yaparak metal punk kardeşliğini gündeme getirmiş azgın kişilik.
- 220 lik tempoyla çok rahat çalabilen azman bir gitaristtir. king, ezelden beridir b.c. rich gitarlarını kullanmaktadır. kel halini görmeden önce uzun saçlı halinin çok sıradan olduğunu düşünürdüm. ama kel hali king'i bir başka yapıyor. tam bir anti-christ ve ateisttir
- uzun saçlı, sakalsız hali çok daha karizma olan adam. şimdi ise part-time yamyamlık yapıyor.
- ezelden beri bc rich kullanmamaktadır. genelde jackson, son zamanlarda esp kullanır bu ve bunun gibiler. (bkz: jeff hanneman) sonra da reklam olsun diye rich'le çıkarlar sahneye. albüm kayıtlarının çoğu jackson'la yapılmıştır. anti-christ ve ateist değildir. bunlar sadece reklam içindir, albüm satışlarının artması içindir.
- sanırım insanı uzaylıların yarattığı (veya dünyaya getirdiği bilemicem) tuhaf bir dine inanır kendisi.
- slayer ın christ illusion albümünde kendinden beklenen performansı gerçekleştirerek fevkalade çalmıştır.ayrıca güneş gözlükleri ve uzun sakalıyla hatta kolundan kafasına kadar uzanan dövmesiyle özdeşleşen deli gitarist.
|