konsepte aykırı'da yazdığı "kırmızı" isimli şiiri ile beni benden alıp savuran sözlük yazarı..artık yazdıklarını iri gözlerle okumuyorum,gözlerimi çıkarıyorum muntazaman.
herkesin ölmek için bir çaba sarfettiği şu hayatta,yaşatmak için çaba veren bir insan bu..sevmenin,sevilmenin değerini iyi bilenlerden."hayatı,ilişkileri hızlı akan bir nehirin içine attım,durgun ve sinsi bir denize dökülmelerini bekliyorum,fırtınalar içinde,beni bekleyen,beklettiğim güzel insanı bile hayatla beraber nehirin içine attım..o da boğulmak üzeredir heralde..ama,her nehirin döküldüğü bir deniz vardır sonuçta" diyordur sanırım içten içe..seni bekleyenlerin var..yaşa,yaşat..
bir şey farkettim ben bu hanım kızımızda.her gördüğümde ayrı bir şekil değişikliği var.tamam,şekil yapıyor belki ama yaptığı şekiller benim şekl-i şemalimi değiştirir cinsten.buko mu?..buka mı?..hah buldum!! bukolemun diyeyim ona ben..sünger bot falan bahane..
bukle bukle zaçları var
uranyum yemiş aynştayn zekası
kocuman bir beyni var-ki tartsan 1.65 ton eder
edi ile büdü misali geyik yapılabiliritesi yüksek
tey tey teeey-ki nasıl söyleyeyim sanaaaa ilk harflere baksanaaa
her msn de gördüğümde karşıma değişik bir fotoğrafta değişik bir tiple çıkan, güzel mi güzel, tatlı mı tatlı, onunla konuşurken bir saniye dahi canımın sıkılmadığı yüce şahsiyet.
4.sınıf nedeniyle baya bir şeyi ihmal etmiştir bu yaramaz yazar, affola..
öğretmen olmuştur, mezun insan modelidir ama kpss sınavına girmiştir. atanması an meselesidir artık bir bakmışsın şırnak'ta. mezun olmak: getirileri ve götürdükleri... "hüzün" işte.
edit: kayseriye kendi şehrine atanmıştır hem de doğu görevini yapmaktadır.
geçireceği tebeşir ve kağıt kokulu günleri, onu hep meraklı bakışlarla dinleyecek gözleri kıskandığım, çiçeği burnunda öğretmen arkadaşım..bilgisayar başında, her geçen günün birbirinin aynısı olduğu, gri bir çalışma hayatı yaşarken umarım benim yapamadıklarımı yapar, yaşayamayacağım heyecanları yaşarsın..
kerrigan başlığını açıp son 2 giriyi görünce acaba öldüm mü.. gibi bir his çöktü içime sonra ekşi sözlük olduğunu görünce.. üzüldüm.. sevenlerinin başı sağ olsun..
nasılsa itüsözlükte bu nicke hiç rastlamamışım. bir anda iştigal edenlerde nickini görünce yüreğimi hoplatan, ağlak gözlerle ekrana bakmama sebep olan yazar. çok yaşasın dileğim. mutlu yaşasın.
öğretmenim canım benim canım benim. kendini veletlere adamış idealist. küçük çocuk numarası yaptım da anca ilgisini çekebildim (taktik veriyorum), uçtuğumda arkamdan ağlayan ender insanlardan. çok parası var bursla okutuyor beni. para ver dedim yolla dedim hemen banka hesabıma 1 milyar yatırdı. o parayı 1 sene yedim ben kızlarla hala bitmedi, kızmasın ama böyle bu. alem yaptık, ay çok alemsin kerrigan.
sanırım son yıllarda karşıma çıkan en iyi insan,kendini yetiştirmiş ,her konuda az çok fikir sahibi ,kişiliği oturmuş,ne zaman ne yapacağını bilen, kendini mesleğine adamış, köy çocuklarının kaderini değiştirecek kapasitesi fazlasıyla olan, sunuculuğu harika yapan,geyikte süper,sıkıntın varsa söylemen yeter artislik dersen o biçim kısacası hoş insansın beee hacıı(biri benii alesinnnnn)