|
|
- gömleğimde düğmeleri olan muppet show kahramanı.postu mütemadiyen tüylü yaratık.tüy biçme makinesiyle temisleyip yıkayıp kurulayıp parfümler sıkıp yerine koymak istediğim kurbağa.
- muppet show'un baş kahramanı.yeşil renkli piggy'nin aşkı kurbağa.
- bazı konuklar tarafından havaya atılır,tutulur.
piggy e yüz vermez,dolayısıyla çoğu zaman onun hezimetine uğrar.
- kolombiya üniversitesi tarafından geliştirilmiş ftp benzeri popüler bir dosya aktarma protokolü
- susam sokağında pazarlamacı tarafından kulağı ve burnu olmamasına rağmen kendisine gözlük satılan sevimli kurbağa (bkz: muppet show)
(naime, 06.04.2005 21:47)
- muppet showun sunucusu, susam sokağının muhabiri sevimli kurbağa.
- idolüm , kahramanım , muppet showun anlamı, ayaklarının boşa sallanmasıyla kalbimi herdefasında fetheden muppet show karakteri
- adı çoğu yerde, kermit the frog diye geçer.
(venom, 16.06.2006 19:50)
- 1955 doğumlu kermit the frog'tur kendileri. ilk olarak susasm sokağında boy göstermiş ama burda yeterince popüler olamamış zamanla patlama yaşayıp kendi programının sahibi olmuştur. 3.265 tane kız ve erkek kardeşi olduğunu idda etmektedir.muppet show'un bir bölümünde miss piggy ile evlenmiştir ancak bunun rol icabı olduğunu söyleyip dursa da hala miss piggy'yi ikna edebilmiş değildir.
(bkz: bein green)(troke, 22.08.2006 00:01)
- (bkz: muhittin söylemez)
- tek kelimeyle hayatımın kurbağası.
- bana ismini veren kurbağa. burada kullanıcı adımın "kermit" olmasını isterdim ama benden önce kapmış birisi.
karizmadır,ses tonu çok güzeldir,hareketlidir,güler yüzlüdür. muppet show'un hem sunucusu hem de başrolüdür.
- (bkz: kermit washington)
- gölümdeeeeeeee, gölümdee! diye bi' şarkısı vardı, anlayabilen tüm çocuklar çevreci şimdi.
- susam sokağında parmağıyla havaya sayılar çizen kurbağa. benim aklımda en çok 2'yi çizerken kalmıştır. onu bir farklı, bir başka güzel yapardı.
- susam sokağının tarafımca en sevilen karakteridir. sanat hayatı boyunca envayi çeşit muhabbet çevirmiştir kamera karşısında ancak asla delikanlılık konusuna girmez,giremez zira poposunda 10 cm çapında bi delik ve dirseğe kadar sokulmuş bir kol vardır.
- (bkz: heat fozzy)
- (bkz: kocam)
- dünyanın ilk ve son entellektüel kurbağası.
- gerek muppet show olsun, gerek susam sokağı olsun benim için en sevilen elemandır.çocukluk yıllarımın ilk aşkıydı diyerek daha da ileri götürebilir, hatta abartır miss piggy isimli domuzcuğu kıskanır ve nefret ederdim diyebilirim.
(bkz: hey gidi günler hey)
- o sıradan bir kurbağa değildi, o benim en yakın dostumdu..
- kahraman kurbağa, prens de olabilir;
(bkz: http://www.youtube.com/...)
|