görseller
kerkinenkelekerkinenkele
kerkinenkele 
belki ilginizi çeker
  1. · teneke trampet
  2. · itü sözlük radyosu
  3. · enivicivokke
  4. · kerkinenkele
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · google wave
  6. · boylumlama
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · canım cicim ayları
  9. · bugün olsun gene izlerim

kerkinenkele  

sayfa  / 2
  1. bundan böyle her cumartesi 11.00-13.00 arasında, insanın ebesine kerkinecek parçalarla itü sözlük radyosu'nda karşınızda olacak program.

not: afiş için teneke trampet'e sonsuz bir mavi gönderiyorum.
    (laein, 26.06.2009 18:36 ~ 18:38)
  2. bünyelerinizde adeta [bir] aton bonbası etkisi yaratacak program...

laein'in muazzam tercihleri ile üstünüzde sezen cumhur önal etkisi bırakacağından şüpheniz olmasın. benim yok mesela. bakkal haldun abi'nin de şüphesi yok bundan. neden olsun ki, bilgisayar kullanmıyor adam. olmamalıydı zaten teknik olarak.

bir sonraki yayında "dream theater live at budokan" mevzuu var. adam olun, dinleyin. sizi güzellikle uyarıyorum. demedi demeyin ondan sonra. zaten birtakım şakalara maruz kalmış ve sözlük mefhumundan nefret etmiş bir insan olaraktan;

"bu sıcaklarda dışarı çıkmayın, adeta ismail türüt gibi terliyor insan" diyor, siz değerli sözlük hatunlarını bilimum uzuvlarından öper iken, erkek milletine tümden kafam girsin demek istiyorum. dedim.
    (horny meydan, 26.06.2009 19:06 ~ 19:08)
  3. ebemizle hafiften oynaşan program. ilk yayınını yapıyor tam şu anda. şaşırtıcı bir başarıyla. ne diyorduk;
    "oh my heart is frozen still.."
    (fıstıkezmeli reçelli sandviç, 27.06.2009 11:56)
  4. ubermensch dj'i laein'in "her şarkının bir hikayesi olduğuna inanıyorum, bunları kısa olmak kaydı ile yazabilirsiniz, ben de paylaşırım" söyleminden sonra, üzülerek de olsa bi gerçekten bahsetmek istiyorum...

şu anda çalan şarkı, metallica- turn the page: bizzat tatito'nun karanlık gecelerinden bahsetmekte. bu gerçeği 40 yıllık dostlarından bile saklamasına anlam veremedim ama ben şahsen. bu sefer güldürmedin lan, bu sefer güldürmedin...

ama arkandayım, tam arkanda...
    (horny meydan, 27.06.2009 11:58)
  5. (bkz: istirham ediyorum sayın meydan)

fena olmayan radyo şeysi. zor beğenirim. asdşlkdasşklasdşklsadşlksadşlksda
    (tatito, 27.06.2009 12:04)
  6. şimdilik güzel giden gıcır gıcır program. laein'in yaratıcı fikirleriyle bayağı başarılı olacağı izlenimini veriyor.

....

gerçekliğin beton zeminine her düşüşümde kırılıyor bileklerim... sahibi tarafından vurulan yaralı atlar gibi, dokunuyor ruhuma zaman... bu bir rüya olmalı, yine de acı... üstesinden gelebilmek için fazla gerçek..* bilinçsizce ilerlemeye çalışırken yokluğa doğru, takıldı ayağım; yapışkan yaşanmışlıklara.. yosun rengi anılar...

suda yüzüyordum
    bir şey beni aşağı çekmeye çalıştı
    hayatımı yaşamaya çalışıyordum
    izin vermedi... *

(bkz: harmonium)

(bkz: anathema)

(bkz: itü sözlük radyosu)
    (die for morrison, 27.06.2009 12:33 ~ 12:34)
  7. an itibariyle "rajaz" çalarak tüylerimi diken diken eden program. muhteşem bir eser. arşivinde bulundurulması bile ayrıcalık. dj'i laein'a selam olsun. tebrikler.
    (cesttresexcitant, 27.06.2009 12:39)
  8. heyecanla istek parçamı beklediğim laein djliğindeki başarılı programı.. şu ana kadar da çok iyi gitti.. bundan sonra böyle gider ve müptelası olarak dinleriz *
    (sleeping with ghosts, 27.06.2009 12:43)
  9. evde çığlıklar atarak, uma thurman dansı yaparak girl you'll be a woman soon dememe sebep olmuş programdır * *
    (sleeping with ghosts, 27.06.2009 12:54)
  10. dj laein'in tez zamanda the climb özel yayını yapacağını açıkladığı program. ben bilmem, laf ağızdan bi' kere çıkar, o yayın yapılacak. *
    (bug eyes, 27.06.2009 13:02)
  11. laein'in hazırlayıp sunduğu ve

ilk yayınıyla herkesi kendinden geçiren bir radyo programı olmuştur.

ayrıca,

(bkz: rajaz)

(bkz: alone)

(bkz: old and wise)

bir de,

(bkz: ender bir araya gelen şeyler)

son olarak kerkinenkele için erik gibi kütür kütür tabirini kullanmak isterim ki,

kullandım.
    (mabel, 27.06.2009 13:11)
  12. uykuya yenik düşüp ilk yayınını kaçırdığım keledir. yannız afiş muazzam olmuş, yiğidim affet lan.
    (kaçınkurbaası, 27.06.2009 13:51)
  13. fade out çalarak sevindirmiş programdır
    (sleeping with ghosts, 28.06.2009 16:54)
  14. an itibariyle camel' a doyuran program. hep çalsın hep dinleriz.
    (dicus carica, 28.06.2009 17:00)
  15. "4 temmuz 2009 dream theater istanbul konseri" hasebiynen, yarın "live at budokan" şeyedecek bu program. "aga ben dream theater'a hastayım, konsere de gidecem" deyip de bu yayını dinlemeyene honda hutguik çeksin, zangief hıhıhıhıhı yapsın, chun-li yepyep şeyapsın ne bileyim. kozalaklarla çiftleşsinler hatta. alşsdkaskdas. çok kızdım şimdiden!!1
    (horny meydan, 04.07.2009 00:57)
  16. petrucci'nin mavi başlıklı esenyurt dolmuşları görüp hüzün dehlizlerinde yol aldığı şu günlerde, live at budokan yapıp bugün konsere gidecekleri gaza getiren bir program olmaktu şu anda.

"cynic için gidiyorum ben yeæ :/" adamları da dinleyebilir.
    (alexander supertramp, 04.07.2009 11:08)
  17. aboo, stream of consciousness'ı canlı dinlemek de varmış. ama solosu geçti ovlum. alşdklakdşasda.
    (horny meydan, 04.07.2009 11:31)
  18. çaldığı şarkılar ile beni mest eden program. kulağımın pası silindi.
    saat 18:00'e kadar da yayında olacak sanırım.
    (lorenzen, 07.07.2009 16:50)
  19. bu hafta insanın ebesine kerkinen birtakım enstrumantal parçaları dinletecek olan program.
    (laein, 11.07.2009 10:48 ~ 15:42)
  20. (bkz: erkeklerde göte kilitlenme)

abi müzikler çok duygusal, düşüncelere dalıyoruz. adsklşsadklşsdaklşsad.
    (tatito, 11.07.2009 10:50)
  21. "enstrümantal iyidir hacı" düsturunu benimsemiş bünyelere ilaç gibi gelecek playlist i ile an itibarı ile yayında. 4-5 şarkı geçti bile lakin hala geç kalmış değilsin.
    (oehh, 11.07.2009 11:11)
  22. oehh tarafından sabote edilen yayın. amını siktin güzelim yayının!
    (tatito, 11.07.2009 12:46)
  23. bilgisayarda bir takım kitlenmeler yaşandığı için yarıda kesilmiş ve son on beş dakikası ellesar'ın ellerinde olan program. ufak aksaklıklardan ötürü dilerim ki kusura bakmazsınız sevgili dinleyenler.

edit: bant yayınını dinlemeye kalktıgınızda neredeyse son yarım saatini dinleyemeyeceginiz program olmuştur bu haftaki yayın. geri kalanı nereye gitti diye merak etmiyor degilim. tabi böyle bir takım komiklikler şakalar.
    (laein, 11.07.2009 12:55 ~ 13:23)
  24. on dakika daha bekleyemeyen bir dj yüzünden tekrar yayına giremeyen program. eric clapton dinliyoruz. eyvallah.
    (alexander supertramp, 11.07.2009 12:56)
  25. (laein, 18.07.2009 03:53 ~ 03:57)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil