kerim 

adana çık aradan

1. cömert, eli açık anlamına gelen bir erkek ismi. ayrıca allah'ın 99 isminden biridir.
    (dillidüdük, 30.06.2006 20:21)
  2. bir erkek ismi..

fenasi kerim olarak da bir argo söylemde kullanılır..
    (vikartindur, 30.06.2006 20:23)
  3. sesi gayet ince olan, bu sıralar her yerde yanıldım adlı şarkısı çalan şarkıcı. şarkı güzel mi değil mi tartışılır ama, insanın diline takılan cinsten. bir süre sonra uyuz olunabiliyor bu duruma..
    (mor kedi, 15.04.2007 16:27)
  4. kerim'in yaşı çıkan dedikolarının aksine küçük değildir, 3 şubat 1977 üsküdar doğumludur. kendisi rafet el roman'ın "kumral bomba" şarkısının bestesini yapmıştır.
    (nitin oldfield, 08.05.2007 10:10 ~ 10:14)
  5. kendisinin yaşıyla ilgili orta ikiye giden bir çocuk yaşında olduğu, haliyle orta ikiye giden bir çocuk olduğu dedikoduları dolaşan şarkıcı.. aşk oxid isimli bir albüme sahip kendisi..

bir de bu elemanın sesi kadar saçları da değişik.. böyle sarı sarı civciv gibi birşey.. ilk görüşte linkin parkın solistini hatırlatmıyor dersem yalan olur..

gerçekten de sesi acayip derecede ince yani öyle sık karşılaşabileceğimiz seslerden değil ama rahatsız etmiyor fazla insanı.. hatta bir süre dinlenildikten sonra insana tatlı gelmeye bile başlıyor.. albümde kanımca dikkat çekici parçalar yanıldım -ki bu şarkının ilginç bir klibi de var-, bir gün içinde ,ben seni aramam şarkıları..

sözün özü eğer pop müzikten haz alıyor ve değişik bir ses duymak istiyorsanız bu çocuğu dinleyin.. nokta..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 20.07.2007 12:17 ~ 30.07.2007 13:20)