sonunu düşünen kahraman olamaz mantığıyla hareket ettiyse, başına çok kötü şeyler gelecektir. insanlığın maalesef ki en eski mesleklerinden biri olan fahişeliği devlet kontrolünden çıkarırsan bu kadar azmış insanı nasıl ve nerede zaptedeceksin bakalım. zaten türkiye'de işçilerin ayaklanıp haklarını aradığı bir eylem göremiyoruz:
-sayın başkan ayaklandılar çok şiddetli geliyorlar
+kimler?
-işçiler
+ne istiyorlarmış
-daha iyi bir maaş ve çalışma koşulları
diye bir şey olmuyor ama;
-sayın başkan ayaklandılar çok şiddetli geliyorlar
+kimler
-abazanlar
+ne istiyorlarmış
-sizinkini benimkini ne bulurlarsa artık
ben gördüm ıspartada.yıktıran insan evladı ise eski belediye başkanı akp'li hasan balaban.eskiden genel evin bulunduğu yerdeki molozların üstüne bi yazı asılmış:"siz istediniz biz yıktık".(bkz: öyle göte böyle yarak)
şevki yılmaz'ın o sosyal evle ilgili kötü bir anısının olduğunu düşündüğüm hadisedir. yoksa, neden bir insan, gençlerin altbenliğini rahatlatarak toplum için sorun teşkil etmemesini engellemeye çalışır ki?
sülayman demirelin vardı ya böyle bi davası, iktidara gelmeden önce söz veriyo tüm genelevleri kapatacağım diye, kapatmayınca da savunma olarak "kapatayım da nazmiye'yle beni mi şey etsinler" diyor, efsane de olabilir ama doğru bi söylem zaten ben de o yüzden dedim iyi sikilir diye.