kanal d'de aşk oyunu isimli bir dizide oynayan,daha önce yapılan bir röportajda aslında oyuncu olmak istediğini belirten ve göründüğüne göre bu gayesini gerçekleştirmiş insandır kendisi.
bir süredir oyuncu pelin batu ile beraberlermiş ve sevgilisi pelin batu oyunculukta daha deneyimli olduğu için bu konuda keremcem'e baya destek oluyormuş. keremcem ise daha önceleri trt'de yayınlanan kerem ile aslı adlı bir filmde rol almış.. şimdilerde oynadığı aşk oyunu dizisi ikinci tecrübesiymiş. dizinin adını aldığı şarkısı 'aşk oyunu' ve diğer tüm şarkıları eylül adlı albümüyle karşımıza çıktı..söz ve müziklerin hepsi kendine ait.. yolu açık olsun ne diyelim sesi de gayet dinlenilesi..
eskiden rock dinlediğini söyleyen şarkıcı. serdar ortaç' a mı ne laf atmıştı "dinlemiyorum" diye. tabi ki eski tercihi olan rock tarzında şeyler dinlediğini belirtmiştir sonra. bir bestesi vardır ki-albümde var mı bilmiyorum-pink floydun wish you were hereine çok benzer.bir sabah programında çalmıştı.
bana fareyi andıran, kzıların odasına kıllık olması amaçlı astığım posterinin kapışılması sonucunda popülerliği karşısında kalakaldığım, kerem denemsi halinde annesinin küplere bindiği saygılı sevgili çalgıcı çocuk
soyaddan kaybeden,yakışıklı zat.seden gürelin eşinin plak şirketinden albüm çıkartmasından mıdır bilinmez en son seden gürel ile düet yapmıştır.sesi güzel allah için.
kaliteli türk magazin basınının son zamanlarda inatla gözümüze soktuğu tipsizoğlutipsiz uyuz şarkıcıdır.
nereye yönleneceğini bilmeyen kızların blue, metallica, bsb ve britney spears ile playlistine direk giren şarkıları sayesinde 2-3 ay daha piyasada kalacaktır, yıllar sonra diğerleri gibi bu adam da unutulan şarkıcı diye hastane yatağında savaş ay'a çıkacaktır*
şimdi keremcem diye götünü yırtan yeni ergen kızlar bir iki sene sonra arkadaş sohbetlerinde "abi ben hiç dinlemiyordum onu, ıyyk" diyeceklerdir. bu eleman da bütün bunları bildiği halde kirli oyunlarla kısa şöhrete razı olmaktadır.yeter ulan yeter.
son olarak, 15-16 yaş grubu hayranlarından birinin erkek arkadaşından ayrılma sebebi olarak karşımıza çıkmıştır. söz konusu kızımız, sevgilisine "ben keremcemi severken senle birlikte olamam" demiş(!?). sanal aşk dedikleri bu olsa gerek..
kız: ne olur bak bana biraz, çocuk muyum değil miyim?
keremcem: sen küçücük, güzel bebek
kız: öyle olsa sevmeyi bilir miyim?
keremcem: olmaz küçücüksün, yüreğin genç, umut dolu
...
milli eros keremcemin yeni maceralarını heyecanla beklemekteyiz..
ne zaman ekranda görsem suratında salak bir sırıtma barındıran şahsiyet. şirin çocuk imajını benimsemiş olacak kurtaramıyor kendini o sırıtmadan. yakışıklı damgası da yemiş. yakışıklı şirin şahsiyet. ha bir de bir anne baba niye oğluna keremcem diye bir isim koyar anlam veremiyorum. tam yaygın tiki ağzılya söylenecek bir isim. keveemceem
katıldığı bir programda sunucudan gelen "isminiz de ilginç" yorumu üzerine kendini tutamayıp " evet, çok da ilginç bir hikayesi var ismimin" diyip önce bizi derin düşüncelere sevk etmiş, ardından da şöyle bir açıklama getirmiştir: babası adının kerem olmasını istiyomuş, annesi de cem olmasını istiyomuş.. efendime söyleyeyim, bunlar bir türlü uzlaşamamışlar ve demişler ki eh, peki madem, keremcem olsun bari oğlumuzun adı.. hiç aklımıza gelmeyen(!) bu olayı doğaüstü bir şeymişcesine anlatan keremcem'in katıldığı programlarda konu sıkıntısı çekmeyeceği kesin.. ısırdığı elmayı kapmak için bile yarışacak kızlar da çevresinde olduğu sürece, maç anlatsa da olur zaten..