|
|
- girilerini beğenerek okuduğum,sonuna kadar desteklediğim kankam...
- feminist olma ihtimalimi araştıran, bu yüzden zirveye gelir gelmez bana tanıştırılan, herhalde artık feminist olmadığımı düşünen arıcan
- iyi insan,sakin kişi,ortak zevklerimiz olan ve hoş sohbet insan,daha çok görüşmeye niyetim olan endüstri arısı...**
- kerem erdem in kısaltması..
(kerdem, 13.06.2004 19:07 ~ 11.02.2008 17:38)
- bowling ve tabu zirvesinin katılımcılarından, zirvelerde uzak düşüp pek konuşamadığım, geleceğin endüstri ürünleri tasarımcısı, kanka listemin bir üyesi..
- böyle kelimelerle ifade edilemez bu adam, ne biliyim değişik birşeydir o. tam kafa adamıdır,her şeye evet der, her yola gelir. en sonunda deldirdi de(kulağını yani) ve karizmasına karizmalar ekledi****
- "şimdi efendim bu anlatacağımız şey..." gibi şekillerde başlayan cümleler kurarak gayet sakin ve soğukkanlı bir tavırla tabuda takımının hanesine puan kendi hanesine karizma yazdıran eleman. bas çalmaya da başlayınca tam olacak
- tekirdağ şoparı
- ortaokul hazırlık günlerinden geriye kalan birkaç dosttan birisi.bırak lan artık peşimi.ortaokul, lise ve üniversite.nedir bu kardeşim?
(qolpa, 23.09.2006 00:33)
- robocup ekibine de tasarım yapacak olan şahsiyet. tanışamadık daha, kısmetse tanışacaz.
(petre, 07.02.2007 12:28)
|