belki ilginizi çeker
  1. · gitana
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · ugg
  7. · okan bayülgen
  8. · cantık
  9. · anneden gelen mesajlar

kendini sanata adamış belediye başkanları  

1. karaburun belediyesi başkanı evet.tek geçerim.ota, boka festival düzenler.dinleti yapar.her türlü sanat olayına dalar.ama ortalığı bok götürür.çöp dağları oluşur.beni de sabah ,sabah çöpçülerle papaz eder.sayesinde her türlü sanat olayına serin bakmaya başladım.(alt tarafı 2000 kişi oturuyor kardeşim.)
    (bkz: sinirlenmiş sözlük yazarı girileri)
    (bkz: giri girerken gerim gerim gerilmek)
    (bkz: girerken ter basan giriler)
    (denizbalinası, 05.08.2008 00:46 ~ 00:55)
  2. melih gökçek'tir bu.
    sanatsal faaliyetlerini daha çok havuz, üst geçit ve tekrar havuz alanında icra eder.
    şimdi arada güzel işler çıkarmıyor mu? çıkarıyor allah için. yiğidi öldür hakkını yeme demişler değil mi?
    (bkz: @2380572)

bir de şu var tabi :
    (bkz: @52678)
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 05.08.2008 00:52 ~ 00:54)
  3. cumhuriyet tarihi boyunca bir sıralama yapmak gerekirse yılmaz büyükerşen'in liste başı olacağı duyarlı başkanlar topluluğu.
    (tarzan, 05.08.2008 01:05)
  4. her yere heykel dikendir bu adam. çünkü genelde belediye başkanları heykel dikince sanata katkı yaptıklarını zannederler. ama baksan ilçede ne bi festival ne bi fuar ne bi sergi yoktur. olsun, heykel vardır. yeterdir.

(bkz: yurdum insanının sanata bakış açısı)
    (gitana, 05.08.2008 01:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil