kendini pokemon sanıp balkondan atlayan çocuk   

adana çık aradan

1. "kendini 'pokemon' zanneden 4 yaşındaki ferhat, 7 kattan 'havalandı.' 21 metre uçan pokemon ferhat yumuşak yere düştü de, sadece kırık ayakla kurtardı.

şans eseri yumuşak zemine 'çakılan' ferhat'ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren ferhat, "neden düştün" diye soran doktoru selahattin toktaş’a olayı şöyle özetledi: "ben pokemon’um ve pokemon gibi uçtum."

ayrıca;

kilis'te, kendini çizgi film kahramanı pokemon zanneden 7 yaşındaki seda aykanat, apartmanın 5. katından atladı. 500 evler semtindeki evlerinin önünde pokemon kartlarıyla oynayan ilkokul 1. sınıf öğrencisi seda arkadaşlarına, "ben süper pokemonum. şimdi pokemon gibi uçacağım" dedi. daha sonra apartmanın 5. katına çıkıp, "bakın nasıl uçuyorum. ben pokemonum" diyerek kendisini boşluğa bıraktı.
    ( kaynak: milliyet)
    (voldemort, 04.07.2006 16:28 ~ 16:29)
  2. (bkz: kendini polat sanıp adam öldüren genç)
    (rollerpig, 06.02.2007 20:43)
  3. (bkz: doğal seleksiyon)
    (deniz büyücüsü, 06.02.2007 20:48)
  4. zamanında bu velet yüzünden rtük yayından kaldırmıştı pokemonu. o zamanlar hastasıydık tabi pokemonun, benim gibi baya bi çocuk az küfür etmemiştir zamanında bu velete(küçüktük yaptık böyle şeyler)
    (ananas, 06.02.2007 21:34)
  5. zamanında akdeniz koleji nde okuyan, power rangers izleyip arkadaşına uçan tekme atarak bacağının kırılmasına sebep olan çocuğun bir alt neslindendir.
    (1 ocak 2006, 06.02.2007 21:42 ~ 21:42)
  6. kendini pokemon sandığı yetmiyormuş gibi, uçma yetisine sahip bir pokemon olduğunu düşünen çocuktur çocuk...
    ama yine 'doktorculuğun suyu mu çıktı lan' diyesi geliyor insanın! pokamon neymiş velet?! hem balkondan niye atlıyorsun?! bu tip oyunlar önce ebeveyn yatağında denenir! allah rahmet eylemekte tereddüt etse yeridir.
    (işin esprisi, 17.02.2007 23:49)
  7. yaklaşık 12 sene önce buna benzer bir olay yan komşuda yaşanmıştı, yan komşunun oğlu "ben süpermen'im" diyerek pencereden atlamıştı.

atlayış o atlayış
    (shagrath, 17.02.2007 23:51)
  8. (bkz: kendini pokeimam sanıp vaaz vermeye kalkan pikaçu)
    (a perfect tool, 18.02.2007 00:10)
  9. benzer bir olay çocuğun kendini ninja sanması ile 2. kattan atlaması ve düşerken kafasını biryere çarpması şeklinde gerçekleşmiştir. aylarca hastanede kalınmasına sebep olmuştur. yazıktır, günahtır.
    (espejismo, 18.02.2007 00:13)
  10. büyük ihtimalle bir neslin en çok küfür yiyen veledi.
    (acyberexile, 04.07.2007 23:09)
  11. çok ilginç bir çocukmuş. benim aklımda insana yakın boyutlarda olup uçabilen pokemon pek gelmiyor. mesela charizard vardı, dinozorlara benzeyen bir pokemon vardı; onlar uçardı. pikaçu falan uçmazdı ki? bu çocuk kendini ne sanmış da atlamış anlamadım.

superman'im de atla, eyvallah ona sözüm yok. peter petrelli bile olur. ama hangi pokemon'a özendin de atladın evladım?
    (noscho, 29.01.2008 17:18 ~ 17:21)
  12. idolümdür.
    (bkz: büyüyünce ne olacaksın sorusuna verilecek cevaplar)
    (kolektivist kedi koleksiyoncusu, 29.01.2008 17:24)
  13. yeteneklerini test etmek için bu olayı gerçekleştirmiş olabilir. peter petrelli misali; peter rüyasında görürdü uçtuğunu kendini camlardan,balkonlardan atardı. bu çocuk şansını denemiş olmamış sağlık olsun. ama belki de zamanla güçlerini kontrol etmeyi öğrenir.

bizim komşunun çocuğu vardı ben süperman'im diye atladı atlayış o atlayış daha gelmedi. demek şanslı olan kişiler de var.
    (eazy, 29.01.2008 17:26 ~ 17:26)
  14. o zamanlar pokemon yoktu sanırım ama ben her bulduğum inşaatın balkonundan atlardım sırf uçabilme hissini tatmak için. sadece ben de değildim bunu yapan. galiba böyle bir moda vardı o dönemler. her zemininde kum bulunan inşaattan aşağıya atlamak. 3. kata kadar çıktığımı hatırlıyorum en son. 4 katı denemeye korkmuştum. en büyük tutkusu paraşütle atlama sporu olan biri için normal bir eylem. bunu denemek için pokemon olmaya gerek yok, biraz çılgın mizaç yeterli oluyor.*
    (burcumsu, 29.01.2008 17:27 ~ 17:29)
  15. bu veletbi tuhaflık vardı.. kendini pikachu zannederek atlamıştı semadan yere... lakin pikachunun uçma yeteneği falan yoktu.. dangalak ki ne dangalak. hem aşağı atlıyor hem de pikachu diye bağırıyor..

- abi neden atladın aşağıya
    + kendimi pokeman zannettim bi an.. öyle atlayıverdim işte..
    - abi manyak mısın, ne pokemonu neden bahsediyorsun sen?
    + şey..hıh.. pikachu.. pikachu sandım bi an kendimi.
    - ybsg

(bkz: özrü kabahatinden büyük)
    (omega, 29.01.2008 18:10)
  16. (bkz: kendini insan sanıp balkondan atlayan pokemon)
    (itirazım var sayın yönetici, 29.01.2008 18:12)
  17. güngören de ki patlamayı trabzonspor un yaptığını söyleyen kişiyle aynı zeka seviyesine sahip olduğunu düşündüğüm çocuktur. eğer o çocuk balkondan atlayıp bişey olmamışsa, bahsettiğim tezin savunucusu olabilecek kapasiteye sahip olacaktır. ne diyeyim daha.
    (biloperat, 28.07.2008 19:45)
  18. hamsterları sarıya boyayıp pikachu diye satan dahinin(!) müşterisi olan velettir.
    (seroo, 28.07.2008 19:47)
  19. 7.kattan atlayıp yere çakılınca " demek ki ben hava pokemonu değilmişim su pokemonuymuşum" diye beyanatta bulunan süper çocuk.
    (kido, 13.09.2008 02:09)