belki ilginizi çeker
  1. · öss de masaya itü kimliği koymak
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  2. · öğretmenler günü
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · zongul ducks
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · eski kız arkadaşlarını anlatan erkekler
  9. · kubad talabani

kendime has bir tarzım var  

1. sarfeden insandan mümkün olduğunca uzak durulması gereken kelam..
    nitekim gerçekten kendine has tarzı olan insanların bunu uluorta söylemesine gerek yoktur..davranışları, giyim-kuşamı vs. bunu kendiliğinden yeterince belli eder..
    bu sözleri sarfeden insanlar ise aslında bir geçiş dönemindedir..kendisine aynada bakıp "olm artık değişmelisin.." diyen insanlardır..bu değişimi farketmeyenlere kendilerini göstermek için söylerler bu sözü..
    (rafael, 26.07.2005 19:49)
  2. (bkz: orijinal)
    (bkz: kendine has)
    (bkz: özgün)
    (martin hayda gel, 26.07.2005 22:50)
  3. "yok öyle modayı takip etmek falan oğlum, benim kendime has tarzım var, insanlar bana uysun! giyerim beyaz çorabımı, takarım altın zinciri misler gibi, var mı benden kralı? uyarsa uyar anladın mı?" (bkz: kıro)

"öyle süper bir tarzım var ki herkese örnek oluyorum, herkes bana imreniyor, kendim oluyorum ben, yani insanlar da kendi gibi oluyorlar. işte bu benim tarzımdır, hayata bakışımdır, başkaları da beni örnek alınca kendi tarzlarını yaratıyor." (bkz: ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol)
    (ivy, 26.07.2005 23:36)
  4. (wondrous, 26.07.2005 23:37)
  5. (miasma, 08.08.2007 22:27)
  6. rüküş insanların kendilerini kandırdıkları ve etrafını inandırmak için kurduğu cümlecik.
    (incognitoo, 07.09.2007 21:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil