-abi bak napıyorum
-dur lan eşşoğlusu. olum sen gerizekalı mısın nesin ya...
-abi tamam özür dilerim niye kızıyosun.. kalbimi kırdın ya..
-ya yok canım benim. ben senin için kem küm... hayır yani kendimden biliyorum... göte giren şemsiye açılmaz. açılmaz!
aldığıma alacağıma pişman etmiş nicktir.ulan ne zaman bir örnek versem giride,başlık giri ve nick uyumuna giriyor anasını satayım.ibneli orospu çocuğulu başlıklara giri girmeye korkuyorum lan biri koyar giri nick uyumu başlığına falan diye.dün mesela bir başlık açacaktım ibnelerin boyun kısmındaki oynaklık amartisör bozukluğu falan gibi birşeydi,korktum açamadım.sürekli "eheh çok uyumlu olmuş girin" şeklinde mesaj alıyorum.istemiyorum olm yapmayın lan.
kendimden biliyorum; kendisi ile üç dört sene önce internet vasitasıyla tanıştığım dostum, seneler ilerledikce bu arkadaşlıgımız kardeşlige dönüşmüstür.
kendisi ile cok iyi anlaşmamızın nedeni ise türkçe rap´tir, kendisi eski emektar rapcilerdendir.
zamanında kendisi, suan kadiköy acil ve merdiven crew üyesi, rapciler ile iç içe büyümüştür ve türkçe rap´in gelişmesinde onlar ile adım adım ilerleyen üyelerindendi.
şimdi ise kadıköy tayfasıyla yaşadığı anıları anlatırken kopartandır. 15-20 kişi ile yapılan ve herkesin birbirini tanıdığı eski rap konserlerini özlemektedir.
2009 nisan ayında istanbula gideceğim ve kendimden biliyorum kardeşim beni ilk önce beni istanbulda gezdirecek ve gece istiklalde sabaha kadar içiceğiz...