|
|
- yanlız gecelerde can sıkıntısından ve bazen de istek dışı yapılan eylem.hele bir de kolsuz giymişseniz.
- (bkz: yapma omuz fetişim var)
- al bundy hareketidir. kaslı omuzlarına öpücük kondururdu. bir zamanlar ben de yapardım. kimseye öptürmüyorum artık. o derece ego patlaması yaşatır insana bu durum.
geçen iş görüşmesinde kadın soru sorarken fark etmeden omuzlarımı öperken buldum kendimi. doğal olarak kadın direkt kapı dışarı etti. "şey, bi dakka acıklayabilirim" dedim; ama nafile. gerçi neyi açıklayacaktım ki?
"abla ben sapığım, abazanım, kendimi tatmin ediyorum. ohh gel bebek" mi diyecektim? en iyisi omuzlarımla binadan kaçmaktı.
- ibneliğin alamet-i farikasıdır.
- (bkz: adım adım ibnelik)
- (bkz: i love myself)*
- (bkz: self love)
- (bkz: narsisizm)
- (bkz: ibneleşiyorum muntazaman)
- bir ileri verisiyonu dirseği yalamaktır.herkes yapamaz ama.
- sağ ve sol omuzdaki meleklerin huylanmasına neden olacak eylemdir.aşırıya kaçılmamalıdır.
(sooho, 04.08.2008 02:04)
- avrupa yakasındaki gaffur'un hareketidir.
- küçüklükten kalma bir alışkanlıktır. etrafta sürekli omzunu öpen insan görürseniz bu sevgiye hasret kalmış olan bireylerle karşılaştığınız anlamına gelir. sorunlu bir çocukluk dönemi geçirdim. bir ara sokaklarda sürekli muck muck diye omzumu öperdim fakat insanlar farklı şeyler düşündüğü için artık bıraktım. huzurluyum.
|