yerli gruplarına ve piyasasına sahip çıkan, diğer yönden efsane grupların amına koyabilecek kadar tepki verebilen dördüncü nesil yazar. (bkz: @1532078)
kendisine olan tepkileri ve nicki altına yazılanları okuyup da orgazmik metaforlara sürüklenen faroe adaları amatör ligi futbolcusu. sayesinde reşat çalışlar'a aşık oldum. o kısa yazardı genellikle.
"bi insan bu kadar mu itici olur lan?" dedirten, insanı çileden çıkartan, bi başlık altındaki tek bir girinin bile kendi içinde çelişmesini başaran, bazı kelimeleri kendine alfabe edinip gerekli gereksiz sozlugun en ucra koselerindeki başlıkların bile içinde kullanan çaylaktır.
kayser sozer'in sözlüğe döndüğünü sandığım başlıklarda daha yeni nickini gördüğüm, ne yalan söyliyeyim dikkat çekmek için küçükken arkadaşlarını döven tiplere benzettiğim yazar. ama eleştirmek istemiyorum ya da başlıklarına ayrı ayrı sövmek zira komik olur. istediği şan yürütmek falan heralde ya da millet sövünce gülmek haha popüler oldum lan demek. boşveriiiin..
"böyle dış görünüşe göre insan değerlendirmeyi bırakmalıdır insanlarımız ve tanımadan etmeden insanlara yakıştırma yapmamalıdır." diyip alabildiğine tanımadan etmeden yakıştıran insandır.