her nedense güzide ülkemin, çiçek gibi okullarının hepsinde olan bir efsanedir bu. her zaman hoca kıldır, genel olarak ya edebiyatçıdır ya tarihçi ya da coğrafyacı. neden böyledir? çünkü sözel derslerin kesin bir yanıtı yoktur da ondan. bu yüzden de bu efsaneye sağlam bir dayanak hazırlayan kıvrak zekalı arkadaşı kutluyorum. hep hoca bu isimsiz esrarengiz cevap anahtarını okur ve nedense de hep 60 ila 75 arasında bir not verir. hatta bi de kızar üstüne. yahu adınızı yazmıyorsunuz kimindir bu kağıt diye. hep de yaşanır bu efsane. bizim lisede 3 ayrı edebiyatçının yaptığı söylenegelirdi
*. ben şahsen görmedim, ama her okul muhabbetinde duymadan edemediğim bir efsane halini almıştır. okuldaki hocalarının ne kadar kıl olduğunu kanıtlamaya çalışan öğrencilerin, züğürt tesellisi heralde.
-abiii bizde bi horca vardı amına koyiiim, salak karı "bu isimsiz kağıt kimin" dedi "69 almış bak bu". ulan meğer karının cevap anahtarıymış beee.. amını skym ne hocalar vardı bizim okulda, çok piskopatlardı canım...
+peh...