|
|
- (bkz: olmamış)
- (bkz: bi kenan vardı canı sıkılan)
- (bkz: alametifarika)
(bkz: serdar erener)
yapanı merak eden arkadaşa..
- "kenan bey neden finlandiya?" sorusuyla türkiye'deki magazin basınının doğrultusu hakkında bilgi veren reklamdır.
- o gözler!!! yokk, yani aransa bulunamazdı o kadar itici bir bakış!
- hani kadınlık onuru, hani kadın örgütleri dedirten reklamdır. adam kapatmış kızları odaya (acaba ne için) bir de koyun sayar gibi kapıdan çıkanı eliyle sayıyor.
şimdi desek ki burda kötü düşünecek birşey yok, adam arkadaşlarıyla eğlenmeye gidecek. onlardan bir tanesi kız arkadaşı diğeleri de sadece sıradan arkadaşları. o eliyle koyun sayar gibi sayarak ne mesaj verilmeye çalışılmış onu anlamak mümkün değil. ulan ortamda tek erkek benim heralde hesap bana kalacak diye düşünüyorsan, önceden yap hesabını be kenancım. yaz bir kağıda geleceklerin ismini.
- marka için gerek konumlandırma gerekse tanıtım için bence bir artı getirmemiş reklamdır.düşününce kenan doğulu yerine herhangi birini koysan reklam aynı,metin aynı baştan savmalıkta.ne gerek var popçuya o kadar para dökmeye,kenan için ise serdar ortaç kıvamı kendisinde tutmamış.bir kere görülesi sonraki karşılaşmalarda zap yapılası bir reklam.
- kenan doğulu'nun insanlarımız ve magazin dünyası açısından değerini gayet güzel gösteren bir reklamdır. bilindiği üzere reklamda, yuvarlanarak kale çizgisini yerden ve havadan tamamen geçen topun ufacık ekrandaki görüntüsü kenan doğulu üzerindeki ilgiyi bir anda dağıtmaktadır. başka söze gerek yoktur kanımca.
- kenan doğulu zaten itici bir insandı, iticiliğinin tavan yaptığı reklamdır.
- iktidarsızlığa bağlı bir can sıkıntısı* mıdır acaba diye sorduran reklam. otel odasının futbol toplarıyla dolu olması bir gönderme midir ki?
(bkz: böyle reklama böyle yorum)
bir şarkıcı, bir otel odası, bir sürü(!) bayan manken; bizim "çok komik lan, aha gol oldu üf karılara bak" dememiz mi gerekiyordu acaba turkcell?
- yenisi eskisinden daha beter olan reklam. kenan doğulu konser verirken sigorta atıyo(?). sonra olaylar gelişiyo ve herkes cep telefonuna shake it up şekerim şarkısını yükleyip eğlenmeye devam ediyolar. hey allahım sen bana sabır ver demek istiyorum çılgınca.
- ikinci reklamda bir manasızlık vardır.en öndeki kız cep telefonunu kenana vermekte ve kenan da kızın resimlerini çekmektedir...koskkoca (bkz: pöööh) kenan niye kızın resimlerini çeksin ki? ayrıca kenan güvenlik görevlileri olmadanmı konser vermektedir???
- reklamda elekrtrikler gitmesine rağmen nasıl oluyorsa halan mikrofon çalışıyor.
mikrofona enerji kenandan mı geliyor?
- güzellik akıl ilişkisinin doğruluğunu gösteren reklam.
bir otobüs dolusu güzelliğin fotoğraf çektirdiği ve nette fotoğraflarını gördükleri an salaklıklarını gösterdikleri anlar olarak hafızalarımıza kazınmakta.
- (bkz: bana uzak allaha yakın olsun)
- (bkz: bir dizi saçmalık)
- kadınları tamamen geri zekalı birer varlık ve et parçası olarak gösteren reklam kampanyasıdır.
ilk reklamda kenan odadan çıkan ve magazin basınından kaçırdığı onlarca kızı "yaa işte bunların hepsine mütamadiyen kayıyorum" bakışı ile saymış, bu yetmiyormuş gibi ikinci reklamda yine genç kızların hayata gelme amaçlarının kenan kişisiyle çekilmiş sikindirik bir fotoğraf olduğu işlenmiştir.
reklam ajansları bu tarz projelerde "aman kimseye ters gelmesin, kimseyi kırıp tepki çekmiyelim, durup dururken kimseyle ters düşmeyelim" diye sıradan izleyicinin aklının ucundan bile geçmiyecek nüanslara dikkat ederlerken; bu ajans ve turkcell nasıl bu kadar bariz bir reklamcılık hatası yapmış anlamak mümkün değil.
(bkz: olmamış)
- (bkz: türk televizyon tarihinin en kötü reklamları)
(ceyus, 22.09.2007 03:29)
- (bkz: zorla kendinden nefret ettiren reklamlar)
- hadi böyle bir reklam yapıldı sorun değil. kim onay verdi yayınlanmasına ki hala görevdedir.
- (bkz: bir adam var can sıkan)
|