kimsenin hoşgeldin demediği kendi kendine takılan etliye sütlüye karışmayan yeni bir yazar.
(kemoş, 25.01.2009 16:01)
hoşgelmiş, sefalar getirmiş...
girdiği
pezevenkliğin çok para kazandırması başlıklı yazısıya, pezevenk bir yazar olmasından şüphelendiğim yeni yazar, nesildaş. umarım engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmamızı sağlar.
üst üste gelen pezevenklik temelli yazıları ile bu ekonomik krizde işsiz veya okulundan, işinden memnun olmayan sözlük yazarlarına çok büyük faydalar getireceği düşünülen yazardır.
özelden yaptığımız görüşmeler sayesinde gerçekten pezevenk olduğuna kanaat getirdiğim, çok değerli ağbeyim. sermayem olmasa da, bu kriz döneminde bana bir kıyak yapacağının sözünü almamdan dolayı beni mutlu etmiştir ayrıca.
nasihatlerinin dikkate alınması gereken yazar.
herkesin tanıdığı yazardır, merak uyandırmıştır.
*
hiçbir yere gitmeyecek olan yazardır. bilgi ve tecrübelerini sözlükteki genç kardeşleriyle format dahilinde paylaşacak en son kendisinin düzenleyeceği ve tüm masrafları karşıladığı bir zirve sonrası veda edecektir.
(kemoş, 26.01.2009 02:15)
sözlükteki erkek arkadaşlara genç ve tatlı bayanlar indirimli olarak temin edilir şeklinde bir duyuru yayınlamıştır. bravo, hayretle izliyoruz.
pezevenklik yaparak ayda 9000 ytl kazandığını açıklamış yazar ki, çok düşük bir meblağdır. yanıma takılsın. günde 9000 ytl ye para demez.
pezevenkliği bilemem de format dışına çıkmadıkça uçacağını zannetmediğim yazar. ukalalık etmeyelim bence.
nickinin hikayesi dedir acaba, sert bir mizaca(!)sahip olunması gereken bir çarkta bu kadar yumuşatılmış bir isim de enterasan duruyor.
keyif pezevengi adlı yazarı hatırlatmıştır ister istemez.
pezevenk ve orospu kardeşlerden [evet ince bıyıklıyım] bahseden yazar. o sonraki "oş" kısmını ya açıklasın ya bağlama çalarım burdan.
türkiye'nin seksolojik yapısından öte kerhanolojik yapısını açıklamaya çalışan biri gibi duruyor. amacı muallak.
ha bir de, ben konuşursam yer yerinden oynar insanıymış. taze bilgi geldi.
(zagnem, 26.01.2009 03:21 ~ 03:31)
nickinin açıklamasını tüm sözlük yazarlarını davet ettiği ve masraflarını karşıladığı zirvede yapacak olan yazardır.
edit: elindeki sermayenin ve arkadaşlarının da sermayelerini sözlük yazarlarına sunacak olan yazardır. yaklaşık 30 kişilik bir fahişe topluluğu ile birlikte bu zirveyi düzenleyecektir.
(kemoş, 26.01.2009 03:23 ~ 03:32)
tüm masraflarını kendisinin karşılayacağı zirvede, biz sözlük yazarı kardeşlerine sermayelerinden ikram etmezse ayıp edecek olan.
şöhret peşinde olan yazar.
toplum yapısına, geleneklerine, göreneklerine, tabularına, normlarına ters düşen girileriyle sözlükte prim yapmaya çalışıyor. zirve, nickin açıklaması gibi atraksiyonları merak unsuru olarak kullanarak reklamının etkileyicilik, çekicilik gücünü arttırıyor. sonunda; reklamın iyisi kötüsü olmadığı için başarılı olacak yazardır.
not: içimde; türkiye'deki üniversite gençliğini büyük oranda temsil eden itü sözlük sakinleri üzerinde sosyolojik deney uyguladığı kuşkusunu taşımıyor değilim.
bir haftadır beni yiyip bitiren ismini bir türlü bulamadığım hatunu
* dün gece burada duyuru bölümü ile yazarların yardımı sayesinde buldum, bu sırada yazarlardan gelen mesejların arasında kemoş'un mesajını gördüm ve aynen şöyle diyordu; ''hocam aynısı olmasa da bende benzerleri var. yardımcı olabilirim. sözlük yazarlarına indirimli.'', gece de geç vakitti gözlerimi ovuşturdum bir daha baktım ama yine aynısını gördüm. kemoş böyle biri işte.
*
hoşgelmiş 6. nesil übermensch. menacerlik üzerine yazdığı enteresan girileriyle uçacağını tahmin edenleri format konusundaki bilgisiyle yanıltmış, sağlam bir zirve düzenleyeceğini söyleyerek sözlük gençlerinin gönlünde taht kurmuştur.
(bkz:
hepimiz kemoşuz)
(bkz:
o bizden biri)
(bkz:
kristal kola)
(bulanti, 26.01.2009 13:49 ~ 13:57)
kemoş bu sözlüğün değeridir. kimse laf etmesin, yakarız bu sözlüğü. adam değinilmemiş çok değerli bir meslek hakkında bigli içerikli süper girilerle sözlüğü şenlendiriyor.
(bkz:
hepimiz kemoşuz)
"tamam anladık pezevenksin ve bundan inanılmaz bir mutluluk ve gurur duyuyosun ama yazdığı her giri bununla alakakalı olmak zorunda mı inandık biz sana dikkat de çektin ama yeter artık yeter be!" diye bir güzel çemkirdiğim ve pezevenkler denilen güruhun dünyanın en boş insanları olduğunu anlamamı sağlayan şahsiyettir. ayrıyeten "bir girinde fakirlerin fahişelerle işi olamayacağından bahsetmişsin, bak arkadaşım bu sözlüğün nüfusundan yarısından çoğu öğrenci. sen yanlış yerdesin. hem sözlük erkeği romantiktir, duygusaldır, aşka inanır onların amacı fahişeler değil
sözlükten hatun kaldırmaktır hadi başka kapıya" diye de eklemek istediğim kişi.
(kido, 27.01.2009 02:05 ~ 22:51)
yarısından fazlası öğrenci olan sözlük erkeklerinin de kandırılmadan, zor durumda kalmadan, kırolarla, travestilerle muhatap olmadan düzgünce fahişelerle birlikte olmasının haklarının olduğunu düşünen yazardır. mesleğini kimsenin gözüne sokma niyeti yoktur ama mesleği budur ve pek bilinmemesinden dolayı bu konu hakkında bilgi vermek istemektedir. kendisi de bu mesleği yapmadan önce istanbul'da saygın bir öğretim kurumunda üniversite öğrenciliği yapmıştır. amacı aklında sorular bulunan, düzgün bir şekilde cinsel ihtiyaçlarını karşılamayan, bir cinsel ilişkiye girmek için cebinde ki tüm parasını kaptıran erkeklere yardımcı olmaktır. reklam peşinde değildir. hiçbir zaman da olmamıştır. mesleğin pezevenklikse bu saatte sözlükte ne işin var diyenler olacaktır elbet. bir olay sonucu bacağından vurulmuş bir yazardır ve yaklaşık iki ay boyunca evinde istirahat etmesi gerekmektedir. bu süreç içinde bilgi ve tecrübelerini sözlükle paylaşacaktır.
(kemoş, 27.01.2009 02:15)
isminin kemal olabilme ihtimali yüksek olan yazardır. mehmet
memoş oluyorsa, kemal niye
kemoş olmasın.
tahminime göre 5. nesil bir yazarın ikinci hesabı. biraz geyik, biraz da özgürce cinsel-mizahi giriler girebilmek için kendini onu tanıyanlardan sıyırmış gibi geldi.