kemankeş 

adana çık aradan

1. sadaktan ok çekmesi ile hedefi vurması arasındaki süreyi ölçmenin zor olduğu akıncı.

onlara inanmak, bizim tarihimizde yaşadıklarını hatırlamak zor gelir bizlere ama legolasın aynı şekilde ok atması müthiştir, inanılmazdır, hayranlıkla izlenir.
    (aqua, 24.06.2004 00:57)

2. aynı anda üç arabayı pelt etme kapasitesine sahip dördüncü nesil yazar. önümüzdeki 12 ay içerisinde tripatör kullanması bile sağ duyulu kolluk kuvvetleri tarafından yasaklandı.
    (manha de carnival, 28.06.2007 18:47)
  3. dördüncü nesil yazarımız.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 04.08.2007 15:03)
  4. bu saatte beni işyerimde tutacak 5 kişiden biri.
    (manha de carnival, 01.09.2007 00:03)
  5. buraya yazması değil de, sadece buraya yazması beni daha bir mutlu ediyor. mütevaziliğini kaybetmeden.
    (manha de carnival, 21.09.2007 00:59)
  6. osmanlı'da okçu sınıfıdır. acemi okçunun, hakiki yayıyı eline alabilmek ve ok atabilmek için önce eline kepaze alması gerekirdi. yeni başlayanlar kepaze denilen yumuşak bir yayı günde 50 kezden başlayıp 500'e kadar çekip bırakırdı. bıkmadan, usanmadan ve sabırla. sonraki aylarda, yine ucu lastik toplarla kapatılmış oklar kullanılarak talim atışları yapılırdı. otuz gün boyunca, sabah 150 defa, akşam 150 defa. vücut ve zihin yayı germeye ve oku sarsmadan atmaya iyice alışana değin. bu günler süren eğitimlerden sonra şahitler huzurunda diz çökerek şeyhin önüne gelen kemankeş, yayı ve şeyhin elini öper. şeyh de kabzayı onun sol eline bırakır ve kulağına kemankeşlik sırrını fısıldardı.
    (rene, 22.09.2007 02:23 ~ 02:27)
  7. doğum günü çocuğu. diğer özellikleri bana kalsın.
    (manha de carnival, 08.10.2007 04:50)
  8. sağlam bir yazar.
    (deniz büyücüsü, 17.10.2007 00:33 ~ 00:34)
  9. gecenin bi vakti :

-kemankeş- naber yavrum..!!!

sade hahveme müteakip viski kadehim ta sana... hatta senin içindir..

oper koklarim :)

-manha de carnival- napim be yavrum film izliyorum, böyle bir dinginlik söz konusu, hani 4-1 bitti ya o açıdan, kapak olsun sanada :)

-kemankeş- hadee lan yarrak, sen takıl minimal minimal. sana bulaşanda kabahat.

-manha de carnival- efendi ol biyo bir.

-kemankeş- oolm beni ardislik yapme...
    adam gibi filmini izle yat uyu ariza cikarttirmadan kendi nazarimda :)

-manha de carnival- huleyeyyeyeenennnnnnn layf iz bitufulll, tokalaşmak zinaya yol açar diyorlar, uzman görüşü alayım?

-kemankeş- dirsek temas araligini korumak lazim.

-manha de carnival- hizmete yönelik, vukuat olmaz yani :)

-kemankeş- vala o dirsegin surttugu yere bagli.

-manha de carnival- çok davetkarsınız :)

-kemankeş- sonuna kadar :)

düştün kucağıma, oku şimdi bunları nick altından :)
    (manha de carnival, 21.10.2007 01:39 ~ 01:47)
  10. koç gibi tekstilciydi, nerden bilebilirdik, vah vah *
    (ellisande, 21.10.2007 01:45 ~ 01:47)
  11. söz verdiği buzdolabını hafta sonuna kadar getirmezse bundan sonraki ''hacı bira var mı?'' sorularını, baş parmağımı işaret parmağım ile orta parmağım arasına sokup sallayarak cevaplicam.
    (manha de carnival, 15.11.2007 23:36)
  12. sıkı bir black eyed peas fanıdır kendisi. tanıyanlar bilir stacy fergusona aşşırı benzer.
    (manha de carnival, 29.11.2007 17:47 ~ 17:48)