atatürk ü bir türlü yiyip hazmedemeyen kanı bozukları pek rahatsız edip kaçıracak olan ilahidir...
edit: başlık başıma.
ilahiler damgacılara yakışıyor en çok geçen güzden beri.
-aşk bize yakıştı-.
ksdjfsdlkfjsdf.
kaptan yok aramızda, gemide de değiliz -gemide ne film.sdlkşfsdfk-.
ilahi deyince şu kategorize etmeden hiçbir kelimeyi yanyana dizemeyecekmiş gibi gözüken güruh -solcu diyorlar kendilerine, biz de yeni baştan öğreniyoruz, sol nedir, solculuk oyun mudur, değil midir, solcu nasıl olunur? kavramlarını- daha iyi anlar bundan. ne de olsa dini etmenler -sömürü, körü körüne inanma vs- sıfırlandığında zor ama ütopya olsun, -bir de bir ütopya biz sıkalım ne çıkar?- senin mustafa kemal'e çamur atmanla onun çamur atması arasında hiçbir fark kalmıyor. iki taraf da -bakın nasıl da birden aynı taraf oluverdiler- olanları yok sayıp, abartılmaması gerekliliğinden dem vuruyor, ne şahane!
neyse. şu sapkınlık, şu okumuş cahillik -üniversite okumayı da geçtim, onca kitap okuyoruz diyorsunuz ya, ki inanıyorum- ne dersem diyeyim geçmeyecek.
onun için bırak ben ucuz magazinci olayım da sen ne olur solcu olma.
he amına koyayım he.
olm tam çıkacaktım gördüm bunu şimdi, kafanız mı iyi lan? sikeyim tamam morrison gibi sakal bırakıyorsunuz lafınız dinlensin diye de lafınız yok ortada, öylece kalıyor.
kemalist ilahi, he canıma he tosunuma. yahu götünüzde tirabzon kolbastisi oynayayım nasıl bir ruh haliyle yapıyorsunuz arkadaş bunu anlamıyorum. hayır elinizde piponuz, bir elinizde viskiniz eşliğinde yazıyor ve kısa ama iğneleyici aynı zamanda da derin anlamlar taşıyan cümleler kurduğunuzu sanıyorsanız diyeceğim bir şey yok.
ha yapmıyorsanız da komik olmuyorsunuz onu belirteyim bi, belirttim. yavaş gel de saçın başın dağılmasın koç.
böyle yani.