belki ilginizi çeker
  1. · kemal kılıçdaroğlu
gündem
  1. · google wave
  2. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · san francisco
  9. · sevgiliye helikopter almak

kemal kılıçdaroğlu na sorular  

1. perşembeyi cumaya başlayan gece saat 02:42'de duyurular bölümüne "kemal kılıçdaroğlu'na sorular" diyerek şunları yazdım:

"tek bir soru hakkınız olsaydı, kemal kılıçdaroğlu'na ne sorardınız? geyik vb. değil de, ciddi öneriler çok hora geçer. iyi geceler..."

insanların kemal kılıçdaroğlu ve yapacakları hakkında hâlâ pek çok soru işaretleri varmış demek ki, çok geçmeden yazar arkadaşlarımın soruları elime ulaştı. hepsine tekrar çok teşekkür ediyorum. şimdi bu soruları kendilerinden aldığım izinle, yazarların bana ulaşma sırasına göre sizlerle paylaşıyorum:

-yazıyorum fütursuzca- seçilirse ibb burslarının akibetinin ne olacağını sormak isterdim.
    (20.03.2009 02:43:47)

-kurremkamerruk- hükümetten zırnık almadan, bu hayvanın yaptığı borçları nasıl ödeyip aynı zamanda belediyeyi ayakta tutabileceksin?
    (20.03.2009 02:44:53)

-kurremkamerruk- akp nin en büyük başarısı zamanlama en büyük şansı ise deniz baykaldır. ulan tarihi laf ettim bi sagara içeryim
    (20.03.2009 03:12:56)

-materazzi- hali hazırda milletvekiliyken neden belediye başkanlığı? ayrıca hakkındaki kürt kadrolaşma iddialarını sorardım.
    (20.03.2009 02:51:17)

-materazzi- misal şöyle bi soru da olabilir.
    "çankaya belediye başkanının meclis üyelerine istemeden de olsa rüşvet verdiği medyaya yansıdı. başkan seçilirse bu gibi olayların önüne nasıl geçecek?"
    (20.03.2009 02:59:08)

-elpinoras- "sayın kılıçdaroğlu, biliyoruz mülkiyelisiniz; bir chp'lisiniz.
    sol deyince akla sosyal demokrasi mi gelmeli? anlattıklarınızda, sürekli halktan yana bir tavır göstererek sosyalizmin argümanlarını kullanıyorsunuz. sosyalist olabilme ihtimaliniz var mı? yoksa chp'nin ana mantığı gibi, çevir gazı yanmasın, iktidar olmak için avrupa birliğine evet mi diyorsunuz? siyasi görüşünüzü öğrenmek isterim."
    (20.03.2009 02:49:17)

-elpinoras- 80 km metro nasıl yapılır? kaç yılda biter? ist belediyesinin borçları yok mu? zaten enkaz devralacaksınız bunun farkında mısınız? o kadar borçla nasıl olacak?

insanlar istanbul'da alışveriş çekine, kömüre alışmış, kılıçdaroğlu gelirse 600 tl verecekmiş, nasıl inanalım buna? biz alıştık, tıkır tıkır geliyor yardımlar ve değişmeyecek, ama siz gelirseniz belki de bazıları alamayacak.?

ankara'yı yine karayalçın'a bıraktınız, 3 oldu seçilemiyor, bu başarısızlık değil midir? gökçek'in karşısına sizin çıkmanız doğru olmaz mıydı? gökçek'ten bıkanların karayalçın'ın yenilgilerinden bıkmadığını mı sanıyorsunuz...
    (20.03.2009 03:02:37)

-cd temizleme bezi- 80 km raylı sistemi nasıl/nereye/ne zaman yapacaksın? gerçekten yapacak mısın erkeksen doğru doğru söyle. diye söyler/sorardım..
    (20.03.2009 02:59:23)

-nick uçar sözlük kalır- tevazunun tanımı yapmasını isterdim. (bkz:@3235862)
    (20.03.2009 03:40:37)

-kovulmadım istifa ettim- deniz baykal'ın önüne geçtiğiniz için tasfiye mi ediliyorsunuz? işçi partisi nin düzenlediği gecede ne işiniz vardı ?
    (20.03.2009 03:53:08)

-kazmapolitan- neden ankara'da i.melih gökçek'e karşı değil de istanbul'da kadir-i toppaş'a karşı adaylığınızı koydunuz. zira sayın gökçek üzerinde baya bir baskı oluşturmuştunuz ve (teşbihte hata olmaz) fena halde ezmiştiniz ama topbaş'a karşı böyle bir girişiminiz olmadı.
    (20.03.2009 09:05:23)
    (bir şeyler olacak yarın, 21.03.2009 14:00)
  2. ilkesi, propogandası dürüstlük olan kılıçdaroğlu'nun 10 aylık torununu nasıl sigortalı yapabildiğini çok merak etmekteyim. keşke bizi aydınlatsa.
    (elira, 26.03.2009 00:07)
  3. (roka, 26.03.2009 04:47 ~ 15:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil