belki ilginizi çeker
  1. · başbakan geliyor diye çiftçiyi gözaltına almak
  2. · kıtlık kuşu
  3. · lan mı
  4. · ananı da al git buradan
  5. · kemal öncel
  6. · tanımıyorsan çık vatandaşlıktan
  7. · lan terbiyesizlik yapma
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · the twilight saga new moon
  3. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · hüznü saklamaya çalışmak
  9. · erkek dişi

kemal öncel  

1. 11 şubat 2006 tarihinde başbakan'ın lan terbiyesizlik yapma diye hitap ettiği çiftçi. kimisi tarafından "helal olsun adama, efendiliğini bozmadı." diye takdir edilmekte, kimisi tarafından ise "bu adam profesyonel, başbakanı tahrik etmek için gelmiş." gibi suçlamalar almakta.
    (twinkle, 12.02.2006 20:21)
  2. bu ülkede yaşamaktadır, dolayısıyla ne olursa olsun her şeyden önce bir "vatandaş"tır. ve kendisi bir vatandaş olarak "başbakan" sıfatını taşıyan birisinden duyulmaması gereken sözler duymuştur.
    (selenge, 12.02.2006 20:27 ~ 27.02.2006 07:22)
  3. gıtlık guşunun döneminde ve tansu çiller döneminde de eylem yapan nöbetçi eylemci.
    (makaveli, 13.02.2006 12:26)
  4. en sonunda hakkında "kamu görevlisine hakaret"'ten dava açılmış vatandaştır. dünya tarihinde küfür yiyip de hakaretten yargılanan ilk insan olacaktır sanırım.
    (twinkle, 23.03.2006 02:27)
  5. hakkında açılan davada beraati istenen ve dava sonrası "vatandaşlıktan azledilmek." istiyorum şeklinde bir açıklama yapan çiftçi. hayır, başbakan'ın yaptığı hareketin, ettiği lafın elle tutulur bir tarafı yoktur; ancak be hey adam senin bu isteğin niye? madem ülkeni çok seviyorsun, madem bu uğurda başbakan'a meydan okurcasına çıkmışsın meydana bu hareketler, bu basın yoluyla şovdan şova koşmalar niye? keşke bunu demeseydi de başbakan'ın lan dediği mağdur çiftçi olarak hatırlarda kalsaydı.
    (twinkle, 15.06.2006 19:25)
  6. mersin'de yapılan bir eylemde "bizi bu hale getirenler utansın. lantayyip, eğer mersin’e ayağını atarsan hesabını iyi yap. anamı ağlattın, ananın elini öptüm. mersin’e gel, neredesin lan? beni eylemci yaptın. ben mücadele adamıyım. ama sen üslup fakirisin'' diyerek bir nevi kendisi ile çelişmiş insan.
    elbet içimden, yanlış da olsa, "iyi ki ananı da al git denmiş." başta olmak üzere bir sürü düşünce geçiyor. tabii ben bunların yanlış düşünceler olduğunu anlıyorum. anlayamayan insanlar zaten ya rte oluyor, ya kemal öncel...
    (twinkle, 26.11.2006 19:47 ~ 19:48)
  7. adalet ve kalkınma partisi mersin il başkanı ve aynı ile bağlı bir ilçenin adalet ve kalkınma partisi ilçe başkanı tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden vatandaş.. basın toplantısı düzenleyip başbakan recep tayyip erdoğan'dan özür dilemesinin sebebinin "ailene ve yeğenlerine dikkat et" uyarıları olduğunu ifade ediyor..

başbakan ile yaşadığı meşhur diyalog için;
    http://www.youtube.com/...
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 28.06.2007 03:56)
  8. akp'nin mersin mitingi öncesi yine rte ile karşılaşıp bize onun gerçek yüzünü göstermesin diye karakola alınan cengaver.
    bahaneleri de öncel'in başbakan'ın miting yapacağı alana gelip provakasyon yapacağı yönünde çok sayıda ihbar almaları imiş.
    (bkz: ha ha haa ben buna gülüyorum ya)
    (bkz: uyan türkiye)
    (çılgın veyfik, 02.07.2007 14:19 ~ 14:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil