belki ilginizi çeker
  1. · aglayankek
  2. · ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası
  3. · aglayankekin kankasının komsusu
  4. · sevgiliye zottiri demek
  5. · aglayankekin kankası
  6. · aglayankekinvekankalarınınkankası
  7. · eni viçi vokke
  8. · çok pis taktım sana tikky çocuğu
  9. · altıma sıçacam lan gülmekten
  10. · bir çocukla sevgili olmak
gündem
  1. · ugg
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · disko kralı
  7. · ahmet kaya
  8. · itü britpop sevenler birliği
  9. · yara

keklerinaq  

1. kendileri eöeh kaka çiştir hoşgelmiştir.
    (aglayankek, 16.02.2009 21:43)
  2. efendim geliniz burada böyle nicklerinizle insanlarla münasebete geçiniz, sonra da hoşgeldin bekleyiniz. yok canım, öyle bir dünya yok. sizinle gerçek hayatta görüşmeyi temenni ediyorum sevgili keklerinaq

öperim gözlerinizden*
    (aglayankekin kankası, 18.02.2009 17:37 ~ 17:40)
  3. nickiyle yarmış/yardırmış olan yazardır.
    (sharred, 18.02.2009 17:53)
  4. nickinin isim babası olarak ilk hoşgelmişini söyleyemediğim için çok üzüldüğüm yazardır. zira sebebini kendisi biliyordur. psikopat eski sevgilisi tekrar sevgili adayıdır hissediyorum. bu tür girilerinin sebebi budur*
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 19.02.2009 02:49)
  5. nickiyle eyvallah beni de yardı ama sağ gösterip sol vurduğunu görünce yıkıldım. ben başka biri sanmıştım ama öze indiğimizde onun da kekgillerden olduğunu görebiliriz, tanıyorlar zira birbirlerini, olmadı bu böyle olmadı*
    (yaşlı çocuk, 20.02.2009 01:36)
  6. kek sevmeyen ama bizi seven bir yazardır.
    (aglayankekin kankasının komsusu, 20.02.2009 01:38)
  7. her ne kadar küfür etse de o da kek dünyasında bir tektir
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 20.02.2009 02:38)
  8. biz de hamlamışız lan geliyoruz ankara zirvesi'ne kayıt olup gelmeyerek, zirveyi gözlerim kapıda geçirmeme sebep olmuştur.

ha "tanıyacak mıydın sanki görseydin" derseniz, ben bu cüreti nerede görsem tanırım.*

(bkz: aglayankek)
    (bkz: aglayankekin kankası)
    (bkz: aglayankekinvekankalarınınkankası)
    (bkz: aglayankekin kankasının komsusu)
    (bkz: ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası)

kapanış: mesaj atsın, bana ulaşsın. kankalığına talibim. oturur kekleri filan çekiştiririz, olmaz mı be abi? hemen karar verme, bir düşün.*
    (zinkafnun, 23.02.2009 16:00 ~ 16:02)
  9. altıncı nesildeki kek sevdasına kzıgınlığını nickiyle dile getirmiş yazardır. *
    (yanlış ayın delisi, 27.02.2009 20:33)
  10. (bkz: varım diyor)*
    (amedian, 17.03.2009 23:27)
  11. bugün doğumgünü olan kektir. canımızdır ciğerimizdir. çok seviyoruz kendisini fakat aramızda engeller var.
    sevgili keklerinaq kaldır artık şu engeli. yuvana dön dülaaaayyyy...
    (bkz: anladın sen onu)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 03.04.2009 19:58)
  12. an itibariyle sevgilisiyle kavga etmektedir.
    (bkz: altıma sıçacam lan gülmekten)
    (bkz: bir çocukla sevgili olmak)
    (bkz: sevgiliye zottiri demek)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 06.04.2009 23:54)
  13. (bkz: @3321660) bu giride anlattığı gibi bir sevgiliye sahiptir. evet o bir insan görünümlü. akli dengesi yerinde değildir sevgilisinin aynı zamanda kendisinin de akli dengesi yerinde değildir böyle biriyle birlikte olduğu için.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 09.04.2009 12:28)
  14. beni diğerleri gibi tanıdığını iddia ettiği fakat ne okulda ne de başka bir yerde kendini göstermeyen, okul arkadaşım.. hatta kader arkadaşım.
    (rıfat, 23.05.2009 04:30)
  15. (bkz: @3489060)
    (bkz: @3321660)

böyle bir sevgiliye sahipken hala brad pitt le yatmam diyen kızdır.
    (bkz: döverim lan seni)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 26.07.2009 19:13)
  16. coşkun grubun son halkasıdır.
    (yineyenidenkobalamin, 26.07.2009 19:21)
  17. son aldığım haberlere göre anamurda kafayı sıyırmak üzereymiş. tvbile yok lan diyor. yazık oldu kekimize* eriyecek güneş altında.slkfgjl
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 31.07.2009 20:27)
  18. ağzını burnunu dağıtacağım yazar. kafa atıcam kendisine 2 saat burnu sızlayacak. anladın sen onu.

(bkz: çok pis taktım sana tikky çocuğu)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 29.09.2009 20:46)
  19. gerizekalının ta kendisidir. efendim anlatayım da ne olduğunu siz de anlayın.

gece içilmiş içilmiş bir güzel sarhoş olunmuştur. sabah derse gidilecektir. daha uyanamamış olan avkk nın telefonuna mesaj gelir. daha yeni giyinmeye başlayan avkk telefonu eni viçi vokkeye verir okuması için ve avkk banyoya gider. işte o sırada:

e.v.v.: avkk!!!!!!!!!!!!
    avkk: noldu lan?!
    e.v.v.: (surat bembeyaz bir halde) mesaja bak!
    mesaj aynen şöyledir: bu telefonun sahibi yaklaşık yarım saat önce uçyolda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. üzerinden kimlik çıkmadığı için mesajı telefon rehberindeki herkese atıyoruz. ankara ssk hastanesi morgundadır. altta yazılı olan morg kayıt numarasını yakınlarına bildiriniz. yakınıysanız mutlaka arayınız. morg numarası aşağıda(eni viçi vokke mesajı buraya kadar okumuştur.)

diye bir mesaj gelse naparsın? boşuna sevinme hala yaşıyo bu baş belası!!

işte kendisi böyle bir kişidir. şimdi napayım ben bunu döveyim mi cidden öldüreyim mi bilemedim! zaten şarjım bitmek üzereydi sövmek için aradım şarjımı da bitirdi. tamamen ziyan bir insan efendim. uğraşmayınız. kafayı sıyırmış belli ki!

ayrıca:
    (bkz: gerizekalı)
    (bkz: beyinsiz)
    (bkz: mal)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 12.11.2009 00:10)
  20. kus getiren ağlayan kek yazarlarının sonuncusudur.-umarım-
    (nefel, 12.11.2009 11:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil