belki ilginizi çeker
  1. · psychopath
  2. · criminal minds
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · ezel
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · boylumlama
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · evlilik yemini
  9. · mozart in egypt

keith ablow  

1. kitaplarından birini okuduğunuzda bunları ancak bu işlerin içinde olan birisinin yazabileceğini kesin bir ifadeyle düşünüyorsunuz. en azından ben böyle düşündüm ve haklı da çıktım.
    onla röportaj yaptım, bilmemkimle konuyu masaya yatırdım ve bu kitap çıktı diyenlerden büüüyüüüük bir fark var cümlelerinde, üslubunda, kitaplarının yansıttığı duyguda. yazdıkları ile adeta yaşıyor ve okuyucuyu da fazlasıyla yaşatıyor, başarıyla oyunun içine çekiyor amerikalı yazar, adli tıp uzmanı.

şu sıralar vitrinleri süsleyen psychopath'ı ile tanışma şerefine nail oldum bende. frank clevenger'ın maceraları okunmaya değer..
    (sylvia manson, 03.07.2009 04:49 ~ 04:52)
  2. kitaplarını okurken ayrı bir zevk alacağınız yazar..çok güzel cümleler,anlamlı kelimelerin doğru yerlerde olması,yansıtmak istediği duyguları tam olarak yansıtması...muhteşem..
    okuyucuyu tamamen okunan hayatın içine çeken,gerçekten ilginç bir şey var ablow da.
    (evremtales, 11.07.2009 17:42)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil