star wars episode 1 ve bend it like beckham filmlerinde oynamış olsa da, pirates of caribbean'da *zirve yapmış, 1985 doğumlu ingiliz aktris. çok güzel bir hatundur kendisi.
asıl favorim natalie portman olsada,kendisiyle gelecekte tanışamama şansım olması durumunu göz önünde bulundurarak "b" planı olarak listeme aldığım güzel oyuncu.george lucas'ta benle aynı şekilde düşünmüş olmalı ki phantom manace'ta keira'yi natalie'nin dublörü gibi kullanmıştır.geniş kitlelere pirates of carribean filmiyle ulaşmış olsada bana göre en güzel hali bend it like beckhamdaki halidir..kendisine kısa,sarı saç çok yakışmaktadır...bide moral bozucu bilgi vermek gerekirse,kendisi 1985 doğumludur.
çok güzel gözleri ve yüz yapısı bulunan oyuncu. geçenlerde göğüslerinin aslında büyük olmadığını ama bilgisayar yardımı ile büyütüldüğünü itiraf etmiş.
http://www.habervitrini.com/...
gülünce felaket görünen, ama inadına --özellikle pride&prejudice adlı filmde-- ne görse gülen oyuncu. tamam felaket diil belki ama ağız yapısı baya enteresan. başkalarına şirin geliyodur belki gerçi..
pride and prejudice'teki elizabeth karakterini çok farklı yorumlamış böyle elizabeth mi olur be tahta gibi diye düşünmemize neden olmuş ingiliz güzel bayan. yine de elizabeth bennet karakterine gitmemiştir bence... bir de çok gülmemeli zira gülünce bu kadar çirkinleşenini görmedim!
bir ödül törenine giderken giydiği elbiseyi e-bay'de açık artırmaya çıkartılmasına izin verdi, şimdi yaklaşık 4000 sterline kadar yükselen açıkartırma sayesinde afrika'da tanzanya'da 5000 çocuğun doyması için yeterli bir miktar para elde edilebilmekte.ayrıntılı bilgi için;
normal bir insanda olsa kemçik olarak dalga geçilmemesi namümkün olan bir çenenin bile ayrı yakıştığı zarif ve güzel oyuncu.oyunculuğu pek sevmiyormuş bırakacakmış o ayrı konu tabi.
hastası olunacak hatun.. özellikle aşk ve gururdaki oyunculuğunu oldukça başarılı buldum kendisini. sevdiceğiylede bu filmde tanışılmış gördümkii.. mesud bahtiyar olasıcalar..
çene kemiğindeki aşırı gelişim ve orijinal dişlerinin fazla şekere bağlı yeteri kadar gelişmemesi eksi puan olmasına karşın 10 üzerinden 6,25 i haketmektedir .
not : hassas ölçüm teknikleri kullanılarak değerlendirilmiştir.
eskiden çok severdim,belki hâlâ da seviyorum.özellikle the jacket ve pride&prejudice hatrına;ama bir zahmet gülmesin,o dişlerini göstermesin ya da gitsin aynada çalışsın.photoshop harikasıdır bir de kendisi bunu kral arthur'un film afişlerinden bilen bilir.bacakları çok kötüdür,pek açmasın(özellikle dikkat ettim de söylüyorum)winona taklididir(yapma be kızım,ne gerek var?)saçını çok kestirmemelidir ve katiyen açık renge(bkz: sarı)boyatmamalıdır.bunun dışında da seviyoruz işte napalım...