|
|
- süper erkek parfümü. kız olsam bu parfümü kullanan erkekleri tespit eder, sıradan sevişirdim.
- (bkz: keen on)
- evimde kolilercesini barındırdığım parfüm türü. sabahları jakuzimi keen'le doldurup içinde viskimi içmeden evden çıkmam.
- norveçli bilim adamlarını haklı çıkaran parfüm. öyle ki daha geçen gün isimsiz bir mesaj aldım "seni seviyorum aşkım, artık dayanamıyorum, al beni" şeklinde. istihbarattan arkadaşlara araştırttım, norveçli bi elemanmış, üniversite falan dediler, aldırmadım.
ayrıca sos olarak kullanılabilen parfüm. misal annemin üstüne tanımam "keen soslu makarna" konusunda. süper yemektir. gerçi tadı annemden değil, keen'den gelir, o ayrı.
- (bkz: yürü be)
- 80'lerin sonlarında çıkan bir id software oyunu. kahramanımız commander keen, 8 yaşında 314 iq'su olan bir velet ve kendi iq'su 315 olup evrende kendinden daha az zeki bütün canlıları öldürmeye çalışan bir abiye karşı savaşıyor. herhalde mario bors'dan sonra en yaygın dos oyunudur. 7 resmi oyunu çıktı ama oyunun hayranlarının da geliştirdiği sürümler mevcut.
ftp://ftp.3drealms.com/... adresinden indirip bir yandan oynayıp bir yandan göz yaşlarınızı silebilirsiniz.
- (bkz: keane)
|