belki ilginizi çeker
  1. · kediye rakı içirmek
  2. · psikopat hareket
  3. · sözlükteki hayvan düşmanlığı
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · yaran diyaloglar
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · deli hikmet
  9. · türkilizce

kedinin ayaklarına gazoz kapağı yapıştırmak  

1. ... ve ardından kediyi bir yokuşun başında serbest bırakmak. ayaklara yapışmış durumdaki gazoz kapakları nedeniyle daimi surette kayarak oraya buraya toslayan kediyi hayvani çığlıklar atarak seyretmek**
    (aqua, 16.07.2004 01:53)
  2. bir benzeri de kediyi, ayaklarına ceviz kabuklarını ziftlemek suretiyle yapıştırdıktan sonra sokağa salmak olan eylem.
    (spagetti, 16.07.2004 10:20)
  3. başlığı görünce bile oha ne lan bu diye sadistlikte doruğa çıkmış insanların durumlarına dehşet ve ibretle bakmama sebep olan olay
    (okang, 16.07.2004 10:31)
  4. gazoz kapakları güzelce ezilmediği taktirde ayağına her kuvvet verişinde hayvancağızı acıdan kıvrandıracak eylem. bir çeşit başkaldırı olsa gerek de hedef kitleyi bir türlü çözemedim. her ne koşulda olursa olsun, bunu yapan insan olamaz!
    (adyingwish, 02.01.2005 23:36)
  5. faili bu fiilini "atların nalı var kardeşim, kedilerin nesi eksik! ben eşitlik ilkesine sapına kadar inanan biriyim!, vs." şeklinde savunursa "özrün kabahatinden beter!" denilerek, "kapakları kediye ise şişesi sana düşer" cezasına çarptırılır.
    (myrmidon, 02.01.2005 23:41 ~ 23:41)
  6. (stocky2001, 02.01.2005 23:51)
  7. amaç aynı olduğu sürece içi yenmiş ikiye bölünmüş ceviz kabuğu daha etkili ve işlevseldir.
    (birgencadam, 27.04.2009 08:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil