hangi amaca hizmet ettiklerini anlayamadığım kediseverlerdir.
(görsel:
kedilerine özel facebook profili oluşturanlar/37556)
27 adet arkadaşı mevcut. facebook'ta popüler.
aşağıda ki durum ile hemen hemen aynı noktadan doğmuştur.
(bkz:
sevgili ile bileşik isimli facebook hesabı açmak)
yine kedi, hep kedi... bir kez de eşeğinize facebook profili oluşturun lan!
(bkz:
@2429248 )
--spoiler--
doğum günü:05 aralık 2006
memleket:van,
ilişki durumu:yok
siyasi görüş:ampül
dini: bütün
durum: mart kapıdan baktırır.hihihii
--spoiler--
bir de kendi facebook profilini kedilerle dolduranlar var, adeta kedinin facebookuymuşçusuna. ama adı kendisi. tanıdığım bir teyze var böyle, adını verip de utandırmak istemem ama yakışıklı doktor bir kocası olduğunu bilmesem başka şeyler düşüneceğim.
(noema, 15.11.2008 16:09)
kedisi olmayanların " yauvvv siz hangi amaca hizmet ediyorsunuz yaauuuv " diye sazanlama daldıkları, eleştirdikleri kişilerdir, kedilerini hastalalık derecesinde seven insanlardır.
4 kediyi de profil sahibi yaptım zamanında.. kimi zaman arkadaşların facebook oyunlarına (
castle age,
rollercoaster world,
farmville..) yardımcı da oluyor bu pisicikler..
"in a relationship with maviş" ibaresini gördüğünüzde adamın aklına türlü türlü şeyler getiren insanlardır.
genellikle çeşitli süsleme sanatları eşliğinde gerçekleşen olaydır. sürü psikolojisimidir nedir anlamıyorum ben, şaşkınlıkla izliyorum. milyonlarca insan kendini reklam ediyor, hem de olmak istedikleri şeyler olarak. hırsla düzüyorlar o profilleri. sevgililer, birlikte olmaya başladıkları an 2 kişilik fotoğraflar serpiştiriyoorlar hemen. yeni evlenen bir arkadaşım vardı. balayında fotoğraf koymuş,düğün fotoğrafı. balayının ikinci günü. noluyo ya? annem sarılsana kocana. sarmalasana. ne facebook u? bir de yorum yapıyorlar altlarına. ooo şahanesin , muhteşemsin diye. ama niye ? sen değilsin ki o...
nasıl bir kompleks yumağına büründüysek artık insanlık olarak. çıkamıyoruz... sosyal paylaşım platformuymuş. hadi canım ordan. nesini paylaşsın kedi.
(mel, 03.11.2009 22:39 ~ 04.11.2009 20:17)